Klipsch RP-502S Vegghøyttalere - Sort Klipsch RP-502S Vegghøyttalere - Sort Klipsch RP-502S Vegghøyttalere - Sort Klipsch RP-502S Vegghøyttalere - Sort Klipsch RP-502S Vegghøyttalere - Sort Klipsch RP-502S Vegghøyttalere - Sort

Klipsch RP-502S

Vegghøyttalere - Sort

Klipsch RP-502S inngår i Reference Premiere II-serien og er en kraftig surroundhøyttaler for store kino-systemer. Dobbel bestykning, 2 stk Cerametallic-elementer og 2 stk Tractrix horndiskanter. Pris pr par.

Varenr: 128814
7 990,-Tilbudspris
Førpris: 10 995,-
-+
green-stock-icon3+ på nettlager

Fri frakt på ordre over 1.000,-

Rask levering

Lik pris på nett og i butikk

BeskrivelseTeknisk infoTilbehørAlternativerKundeanmeldelser
Beskrivelse

Med høy effektivitet og imponerende dynamikk i kombinasjon med fantastisk oppløsning og detaljrikdom er Klipsch et førstevalg uansett musikksjanger! Reference Premiere II benytter nyutviklede Cerametallic bassenheter med lav vekt og ekstrem styrke som gir høy effektivitet og lav forvrengning.

 

  • Surroundhøyttaler
  • 2 stk. 5,25" Cerametallic elementer
  • 2 stk. LTS Tractrix ventilerte horndiskanter (titanium)
  • Kont. effektpåtrykk: 100 watt RMS
  • Maks. spisseffekt: 400 watt
  • Høy effektivitet med følsomhet på 95 dB ved 1 watt / 1 meter
  • Impedans på 8 ohm
  • Frekvensgang: 58 Hz – 25 kHz (+/-3dB)

 

 

Tractrix diskanthorn

Diskantbestykningen består av to kvadratiske Tractrix LST (Linear Travel Suspension) horndiskanter. Selve hornet er kvadratisk utformet og dempet med silikon som reduserer forvrengningen og bidrar til ekstremt lineær frekvensrespons over et stort lytterområde. Diskantenheten i titanium med ventilert bak-kammer gir bedre oppløsning og større klarhet uten tegn til aggressivitet.

 

Klipsch RP-402S Bakhøyttaler

 

Cerametallic basselement

RP-502S er utstyrt med 2 stk 5,25" Cerametallic bass/mellomtone elementer. Den Cerametalliske membranen er montert i et svært robust stål-hus uten resonanser og drives av en kraftig magnet med en talespole i kobber. Elementene er svært effektive med lav forvrenging og er optimalisert for å matche diskanten slik at man får et lydbilde med svært god sammenheng.

 

Klipsch RP-402S Bakhøyttaler

 

God spredning

Surroundhøyttaleren RP-502S er konstruert for å gi et godt lydbilde til alle lytterne selv om man ikke sitter ideelt plassert. Wide Dispersion Surround Technology (WDST) sørger for god spredning og god romfølelse i din hjemmekino.

 

Klipsch RP-402S Bakhøyttaler

 

«Loud and proud» siden 1946

I 1946 revolusjonerte Paul W. Klipsch lydindustrien med sin proprietære hornteknologi og de akustiske prinsippene som ligger bak den unike lydsignaturen Klipsch er så kjent for. Paul var en Amerikansk ingeniør og Hi-Fi pioneer kjent for å utvikle en foldet hornhøyttaler for hjørneplassering ved å bruke vitenskapelige prinsipper for å oppnå en mer virkelighetstro lyd.

 

Pauls eksentriske og kompromissløse stil var velkjent i industrien. Klipsch forteller selv at han utviklet en mindre høyttaler for bruk mellom to Klipsch horn og en bekjent uttalte at han umulig kunne introdusere denne høyttaleren i markedet fordi den brøt med Klipsch’ egne prinsipper for hjørnehøyttalere og var nærmest for akustisk kjetteri å regne. «The hell I can’t» sa Paul «And that’s exactly what I’m going to call it». Ett år senere kom bestselgeren Klipsch Heresy på markedet.

 

Klipsch’ offisielle slagord var «The Ultimate Sound Experience». Det uoffisielle slagordet var «Bullshit». Paul begynte å bruke slagordet etter å ha lest reklamer fra konkurrenter med påstander om såkalte «gjennombrudd». Etter dette begynte han alltid å gå med en gul «Bullshit» knapp som han viste til alle han mente kom med søkte påstander.

 

Klipsch RP-402S Bakhøyttaler
Teknisk info
Frekvensområde 58-25kHz +/- 3dB
Følsomhet 95dB @ 2.83V / 1m
Belastning 100W/400W
Impedans 8 Ohms
Crossover 1400Hz
Diskant Cross-Section Tractrix® Horn Dual 5.25” Cerametallic Woofers
Bass Dual 5.25” Cerametallic Woofers
Kabinett MDF
Kabinett type  Lukket
Terminaler Single
Høyde 35.2 cm
Bredde 30.2 cm
Dybde 19 cm
Vekt 7.3 kg
Farger Sort, Valnøtt, Sort høyglans
Tilbehør Gummiføtter (8)
DOWNLOADS

Manual

Spec Sheet

Tilbehør
Alternativer
Kundeanmeldelser
Gjennomsnittlig vurdering:
(1)
Klipsch RP-502SVegghøyttalere - SortVeldig fornøyd med Klipsch Soroundhøtalere😀 Kjempelyd😀
102323