Klipsch GIG XXL Trådløs partyhøyttaler Klipsch GIG XXL Trådløs partyhøyttaler Klipsch GIG XXL Trådløs partyhøyttaler Klipsch GIG XXL Trådløs partyhøyttaler Klipsch GIG XXL Trådløs partyhøyttaler

Klipsch GIG XXL

Trådløs partyhøyttaler

Klipsch GIG XXL er en stor og svært kraftig trådløs partyhøyttaler med to store 6,5" basselementer. Dette er den råeste partyhøyttaleren i klassen. Strobelyset sørger for skikkelig stemning og ønsker du å løfte stemningen enda et hakk, så kan du koble til den medfølgende karaoke-mikrofonen.
Varenr: 118962
5 490,-
-+
green-stock-icon3+ på nettlager

Fri frakt på ordre over 1.000,-

Rask levering

Lik pris på nett og i butikk

BeskrivelseTeknisk infoKundeanmeldelser
Beskrivelse

Klipsch GIG XXL er den enda heftigere storebrorer til GIG XL og gir deg enda mer trøkk i lyden. Med to store 6,5" basselementer er den laget for å holde festen i gang med ekte Klipsch-lyd. Og vil du ha enda mer lyd, så kan du koble sammen to høyttalere og synkronisere lyden på disse.
 

Med Klipsch sin enorme ekspertise innen lyd, er det på høy tid at Klipsch nå endelig tar steget inn i sjangeren for portable partyhøyttalere.
Avansert DSP, kraftige 6,5" basselementer og dedikerte 2" diskanter gjør at Klipsch GIG XXL spiller høyere, renere, og mer dynamisk enn konkurrentene. Sammenlignet med feks JBL Box 110, har Klipsch GIG XLL enda fetere bass.

 

Klipsch GIG XXL partytime

 

Klipsch GIG XXL har en robust konstruksjon med IPX4-klassifisering, noe som gjør den egnet for aktiv livsstil. Du kan lade høyttaleren hjemme eller på farten med den medfølgende strømkabelen. Du får hele 8 timer spilletid.

 

Start festen med eget lysshow!
Velg mellom ulike moduser som matcher omgivelsene eller stilen i spillelisten din. Flerfargede lysringer i høyttalerne vil garantert sette stemningen og de kraftige strobelysene vil ta festen til et nytt nivå! Hvis naboene klager, så vet du at festen er i full gang!

 

Med sømløs Bluetooth-tilkobling er det superenkelt å koble telelefonen eller nettbrettet til høyttaleren. Deretter er det bare å trykke PLAY! Og ønsker du å synge selv, så følger det med karaoke-mikrofon.


Klipsch GIG XXL karaoke

Teknisk info
2 x kraftig2 6,5" fulltoneelementer og 2 x 2" diskanter.
Bluetooth 5.0.
AUX-inngang, linjeutgang.
MIC-inngang, Guitar inngang. Echo effekt.
USB.
8 timers batteri.
IPX4-klassifisert - sprutsikker.
Frekvensområde: 50 - 20 kHz.
110,7 dB.
Kablet mikrofon inkludert.
Mål H x B x D: 55,1 x 27,5 x 29 cm.
Vekt 8,2kg.
Kundeanmeldelser
223931