home Meny close
menu Meny

Nyt sommeren! Betal i begynnelsen av september.

Nå kan du handle i sommer, og betale først i begynnelsen av september med 0% rente. Det tilkommer kun et etableringsgebyr på 39 kr pr. kjøp.

Hvordan fungerer det?

Du handler i vår nettbutikk i løpet av sommeren, velger Klarnas sommerkampanje som betalingsmåte, og betaler først i begynnelsen av september. Den 20. august sender Klarna deg en faktura der de samler alle kjøp du har gjort med Klarnas sommerkampanje. Hvis du allerede delbetaler noen tidligere kjøp, samles også disse kjøpene på samme faktura. Du kan også se og administrere alle kjøpene dine på klarna.com, eller i Klarna-appen.

Vilkår

Det vil foreligge et etableringsgebyr på 39 kr per kjøpstilfelle. Si at du handler for 5000 kr. Administrasjonsgebyr er 39kr, og årlig effektiv rente blir da 4.77%. Totalbeløpet for kjøpet kr blir da 5039kr. Bestillingen vil gjennomgå en kredittvurdering, og dette kan innebære at Klarna utfører en kredittsjekk. Ved eventuell kredittsjekk får du tilsendt et gjenpartsbrev.

Dersom det er første gang du velger å utsette eller dele opp betalingen på et kjøp, er dette kun et tilbud om utsatt betaling. Dette trenger du kun å gjøre første gang du velger å utsette eller dele opp betalingen. Den faktiske avtalen inngås i forbindelse med at vi sender en kontoavtale til din folkeregistrerte adresse. For å være bindende må kontoavtalen signeres og returneres til Klarna. Dersom kontoavtalen ikke signeres og returneres, vil du ikke være bundet av rammekredittavtalen. Velger du å ikke være bundet av rammekredittavtalen, vil våre alminnelige fakturavilkår gjelde for kjøpet.

Generelle vilkår og betingelser