home Meny close
menu Meny
-13%

Huawei P20 Pro smarttelefon 128GB - Lilla

Huawei leder nok en gang veien med neste generasjons LEICA trippel kamera. Huawei P20 Pro setter intelligent fotografering på kartet.

  • 40 Megapiksel kamera
  • 128GB minne
  • Dolby Atmos Surround
kr

Før 8 490,-

Special Price 7 390,-

Lagerstatus: På lager check_box

Reserver på nett, hent og betal i butikk. Se lagerstatus i våre butikker her
Varekode: 128338
Produktomtaler

Bli den første som omtaler dette produktet

Skriv din egen omtale

Du omtaler: Huawei P20 Pro smarttelefon 128GB - Lilla

Hvordan vurderer du dette produktet? *

Karakter
Beskrivelse

Detaljer

Et design som lyser opp
Med et design som er bygget opp av et forsterket kurvet 3D glass. Det kurvete glasset er laget for å ligge perfekt i hånden.


Vannavstøtende
Telefon er bygget for å være med på aktiviteter og som skapt for norske forhold. Den tåler både vann og støv. Huawei P20 Pro er IP67 sertifisert, det betyr at du kan finne frem kameraet på en regnværsdag, skitur til fjells eller strandferien du skal på.


Ny Huawei FullView skjerm
Huawei FullViewskjerm kommer til liv på en 6.1 OLED skjerm. Dette gir deg en dyp fargeopplevelse på den beste skjermen noensinne.


Leica Trippel kamera
Huawei har laget verdens første smarttelefon med trippel kamera i samarbeid med LEICA. Dette utfordrer de etablerte på markedet og er laget for å bryte grensene med hva som er mulig innenfor kreativ fotografering. Inspirert av kontrastene i lyset er kameraet nøysommelig konstruert for å fange det detaljrike stemningsbilde for enhver situasjon. Du kan ta intelligente bilder enten om det er dag eller natt.


Se mer og enda klarere
P20 Pro har et banebrytende 40 Megapiksel RGB kamera som gir deg enestående skarphet og lar deg ta bilder på et nytt nivå. Du får perfekt fokus og kontraster i hvert bilde du tar, med en utrolig nøyaktighet og skarphet i bildene.


Lys opp og led veien videre
Utstyrt med en industriledende blenderåpning på linsen og den nye 1/1.7’’ sensoren, takler dette kameraet å ta bilder i svært lavt lys. Fotografering om natten har endelig blitt en realitet. Resultatet som er skapt blir enestående, selv når solen går ned og natten senker seg.


5x hybrid zoom
Med 5x hybrid zoom kan du zoome inn hele fem ganger uten å miste kvaliteten og få unødvendig mye støy i bildene. Fang opp detaljene på god avstand og resultatet er fantastisk.

Tester

Helt rått Tek.no Tek.no 10/10