home Meny close
menu Meny
Nyhet!

Monitor Audio Bronze AMS Atmoshøyttaler - Hvit

Monitor Audio Bronze AMS er en Atmos-høyttaler og kan posisjoneres på toppen av fronthøyttaleren eller monteres på vegg oppunder taket. Pris pr par.
 • 1 x 4" C-CAM bass/mellomtone element
 • Atmos høyttaler
 • Høy byggekvalitet
kr 4 995,-
Lagerstatus: 18.06.2020 panorama_fish_eye

Reserver på nett, hent og betal i butikk. Se lagerstatus i våre butikker her
Varekode: 130707
Vurderinger

Bli den første som omtaler dette produktet

Skriv din egen omtale

Du omtaler: Monitor Audio Bronze AMS Atmoshøyttaler - Hvit

Hvordan vurderer du dette produktet? *

Karakter
Spesifikasjoner

Ekstra spesifikasjoner

System Format 2-way
Frequency response (-6dB)
Free field In room
120 Hz – 25 kHz
105 Hz – 30 kHz
Sensitivity (2.83v @ 1m) 86 dB
Nominal impedance 8 Ohms
Minimum Impedance 4 Ohms
Maximum SPL 107 dBA (pair)
Power Handling (RMS) 60 W
Recommended Amplifier Requirements 10 – 60 W
Bass Alignment Sealed cabinet
Crossover Frequency 2,5 kHz
Drive Unit Complement 1 x 4” C-CAM mid-bass driver
1 x 25 mm C-CAM Gold Dome tweeter with optimised Waveguide*
* Waveguide optimised to comply with Dolby Atmos® directivity targets
External Dimensions including Grille and Terminals (H x W x D) 152 x 166 x 242 mm
External Dimensions including Outrigger Feet and Spikes (H x W x D) N/A
Weight (Each) 2.5 kg
Beskrivelse

Detaljer

Monitor Audio Bronze AMS er Atmos-høyttaleren i Bronze serien. Høyttaleren gir deg et tredimensjonalt lydbilde ved å reflektere lyden fra taket eller den kan monteres på vegg oppunder taket som en høydekanal i ditt hjemmekino oppsett. Høyttaleren er dimensjonert for å passe perfekt på toppen av Bronze 200 eller Bronze 50. Bronze AMS er utstyrt med en C-CAM Gold Dome diskant og et C-CAM mellomtone/bass element. • Høy byggekvalitet

 • Stilrent design

 • 1 x 4" C-CAM mellomtone/bass med Damped Concentric Mode (DCM)

 • 1 x 25mm spesialtilpasset C-CAM Gold Dome diskant med Uniform Dispersion Waveguide

 • Dolby Atmos høyttaler

 • Kan plasseres på toppen av fronthøyttaleren eller monteres på vegg

 • Passer perfekt til Bronze 200 og Bronze 50

 • Enkel veggmontering med nøkkelhull feste

 • Lukket kabinett, for mer presis gjengivelse ved plassering på en benk


6 Generasjon Bronze serie


Monitor Audios 6 generasjon Bronze serie er fullstendig redesignet og er en kraftig oppgradering av både lyd og byggekvalitet. Bronze serien er utstyrt med forbedrede elementer og kabinettdesign samt en ny Uniform Dispersion Waveguide som gir Monitor Audios C-CAM Gold Dome diskant en jevnere spredningskarakteristikk, bedre timing og en bredere spredning for et mer troverdig lydbilde.


Monitor Audio Bronze AMS Atmos høyttaler sort


Gold Dome C-CAM diskant


6 Generasjon Bronze serie benytter en videreutviklet variant av Monitor Audios Ceramic-Coated Aluminium Magnesium (C-CAM) Gold Dome diskant som er oppgradert med ny Uniform Dispersion Waveguide og drives av en kraftig neodymium magnet med høy flux-tetthet. Diskantens oppheng er optimalisert for å gi økt sensitivitet over 10 kHz slik at diskanten vil spille mer presist og gi deg mer detaljer i musikken. Huset bak diskanten er også forbedret, slik at man oppnår 37% mindre forvrengning under 4 kHz. Dette gir diskanten bedre arbeidsbetingelser slik at den gjengir høyere frekvenser med mindre forvrengning og renere lyd.


 Monitor Audio Bronze AMS Atmos høyttaler Hvit


Uniform Dispersion Waveguide


Bronze seriens diskant sitter i en waveguide som har en nøye utregnet profil, beregnet ved hjelp av simuleringsverktøyet Finite Element Analysis. Dette forbedrer lyden på en rekke punkter: • Jevn spredningskarakteristikk: Diskanten har en mer kontrollert spredning av lyden utenfor aksen, slik at lytterposisjonen er mer fleksibel, siden den tonale balansen ikke endrer seg drastisk selv om du ikke sitter midt i «sweet-spot» mellom høyttalerne.

 • Forbedret timing: Waveguidens dybde lar diskantens talespole være posisjonert dypere inn i kabinettet slik at den er mer på linje med bass/mellomtone elementet. Dette gir bedre timing fordi lydbølgene fra diskant og bass/mellomtone treffer øret samtidig.

 • Lavere delefrekvens: Den økte effektiviteten i spredningskarakteristikken man får med waveguiden gjør at man kan benytte en lavere delefrekvens. Dette er spesielt nyttig på de større modellene, siden større elementer vil ha en smalere spredning når de spiller høyere opp i frekvens. Ved å dele diskantfrekvensen lavere kan man bevare den brede spredningskarakteristikken i resten av elementene slik at du kan nyte god musikk uansett hvor du oppholder deg i rommet.


 Monitor Audio Bronze AMS Atmos høyttaler


C-CAM bass/mellomtone element


Bronze serien benytter C-CAM bass/mellomtone elementer som er forbedret med Damped Concentric Mode (DCM) teknologi. Dette lar høyttaleren spille fyldigere og dypere samtidig som den gjengir signalet presist med minimal forvrengning. C-CAM-materialet ble opprinnelig utviklet av luftfartsindustrien for jetmotorkomponenter. Materialets stive og lette egenskaper gjør det spesielt egnet til å benyttes som høyttalermembraner. Den ekstremt stive og lette C-CAM-membranen gjør elementet i stand til å motstå oppbrytning og sørger for at bassområdet blir gjengitt presist og dynamisk med svært lav forvrengning.


 Monitor Audio Bronze AMS Atmos høyttaler topp plassering


Damped Concentric Mode (DCM)


Monitor Audio har benyttet simuleringsverktøyet Finite Element Analysis for å optimalisere elementets geometri der membranen og opphenget overlapper. Resultatet er at opphenget jobber bedre sammen med membranen og lar denne spille med større presisjon og nøyaktighet.


 Monitor Audio Bronze AMS Atmos høyttaler Hvit_2


Britisk Hi-Fi-design


Monitor Audio er en engelsk kvalitetsprodusent av HiFi-høyttalere som alltid har vært kjent for god byggekvalitet og meget god lyd. Monitor Audio ble startet av Mo Iqbal i 1972 og var med på å revolusjonere høyttalerindustrien da de startet med å bruke sine dome-diskanter i Gold-legering og bass/mellomtoner i aluminium og magnesium. Siden den gang har de vunnet utallige priser over hele verden for sine vellydende og allsidige høyttalere.

Videos

Følg oss