home Meny close
menu Meny

TIBO Sphere 4 trådløs høyttaler - sort

TIBO Sphere 4 er en fullverdig trådløs høyttaler med multiromsfunksjonalitet som enkelt lar deg strømme musikk via Bluetooth og CD-kvalitet over WiFi. Med hele åtte timer batterilevetid er Sphere 4 perfekt for deg som enkelt og smidig vil ta med deg musikken der du er - uten å ofre den gode lydkvaliteten.
  • 8 timer batterilevetid
  • Multirom, Bluetooh og Spotify Connect
  • Moderne design og kraftfull lyd
kr 2 495,-
Lagerstatus: På lager check_box

Reserver på nett, hent og betal i butikk. Se lagerstatus i våre butikker her
Varekode: 129099
Produktomtaler

Bli den første som omtaler dette produktet

Skriv din egen omtale

Du omtaler: TIBO Sphere 4 trådløs høyttaler - sort

Hvordan vurderer du dette produktet? *

Karakter
Beskrivelse

Detaljer

TIBO Sphere 4 er en fullverdig trådløs høyttaler med multiromsfunksjonalitet som enkelt lar deg strømme musikk via Bluetooth og CD-kvalitet over WiFi. Med hele åtte timer batterilevetid er Sphere 4 perfekt for deg som enkelt og smidig vil ta med deg musikken der du er - uten å ofre den gode lydkvaliteten.  • 3.5mm linjeinngang

  • USB-tilkobling gir deg mulighet til å lade telefonen din

  • 2 x 0.75" domediskant og 1 x 4" woofer med bassport på baksiden

  • 50 W RMS klasse D-forsterker med en frekvensbredde på 50Hz-20KHz

  • Dimensjoner (H x B x D): 269 x 180 x 135mm

  • Vekt: 3.2 kgHøyoppløst lyd

Med støtte for trådløs avspilling i CD-kvalitet, er Sphere 4 et fullverdig stereoanlegg for deg som ønsker et kompakt system med stor lyd.

   

Spill av musikken din med étt trykk

5 personlige forhåndsinnstillinger. Alle multiromshøyttalerne fra TIBO har mulighet for en rekke forhåndsinnstillinger som du enkelt konfigurerer og endrer direkte på høyttaleren - eller i TIBO appen.

   

Et komplett multiromsystem

Spill musikken din overalt i hjemmet med multiromsystemet til TIBO. Gjennom TIBO appen kan du enkelt spille av musikk i alle rom - samme musikk overalt eller ulik musikk i ulike rom.

   

Gruppemodus

Med et enkelt tastetrykk kan du gruppere alle TIBO smarthøyttalerne i hjemme ditt til å spille den samme musikken.

   

DLNA-støtte

Spill av musikk fra hvilken som helst DLNA/UPNP DMS enhet. Sphere 4 kan spille av kilder fra eksempelvis datamaskinen din, en nettverksserver, NAS eller andre mediespillere.

   

Stabilt - uten drops og forsinkelser

Synkronisert avspilling og minimal følsomhet for trødløs interferens lar deg nyte musikken uten avbrytelser, forsinkelser og drop-outs.

   

Et utvidbart system

Smart-Audio serien fra TIBO er en komplett produktfamilie. Du kan starte med en Sphere 4 og tilføye opptil 16 Smart-Audio enheter i hjemmet ditt.

   

Fullverdig stereo

Når man setter to høyttalere til å spille av samme kilde, har man mulighet til å dedikere hver høyttaler til å spille hver sin kanal. Dermed kan du enkelt få et fullverdig stereoperspektiv - helt trådløst.

   

Fremtidsrettet

TIBO utvikler stadig produktene og tjenestene sine. Heldigvis slipper du å bekymre deg for at Sphere 4 "går ut på dato" da alle TIBO Smart-Audio enheter oppdaterer seg automatisk så snart en ny firmware er tilgjengelig.

Videos