home Meny close
menu Meny

Geneva AeroSphère Small trådløs høyttaler - Sort

Geneva AeroSphère Small er den minste høyttaleren i det trådløse systemet fra Geneva. Utstyrt med Bluetooth og Airplay kan man spille musikk fra de fleste smartenheter. En liten og lekker trådløs høyttaler med imponerende lyd.
kr 3 495,-
Lagerstatus: På lager check_box

Reserver på nett, hent og betal i butikk. Se lagerstatus i våre butikker her
Varekode: 118100
Produktomtaler

Bli den første som omtaler dette produktet

Skriv din egen omtale

Du omtaler: Geneva AeroSphère Small trådløs høyttaler - Sort

Hvordan vurderer du dette produktet? *

Karakter
Spesifikasjoner

Ekstra spesifikasjoner

  • Bluetooth: Ja
  • AirPlay: Ja
  • Dimensjoner: (H/B/D) 19 x 23,2 x 23,2 cm
  • Vekt: 2kg
Beskrivelse

Detaljer

Geneva Aerosphere – trådløs høyttaler med Bluetooth og Airplay


De lekre, moderne Geneva AeroSphère-høyttalerne kan motta lyd via Bluetooth, AirPlay, DLNA og linjeinngangen. Med tilleggsmodulen AeroSphère Base kan du i tillegg Spille CD-plater og DAB+ radio som enkelt betjenes fra en applikasjon på mobiltelefon eller nettbrett. 


Styr musikken fra mobiltelefonen


Den brukervennlige Appen fra Geneva lar deg enkelt styre musikken direkte fra mobiltelefonen eller nettbrettet. Velg om du vil høre på DAB-radio*, CD-plater* eller strømme musikken direkte. Høyttaleren kan også betjenes via den medfølgende fjernkontrollen.


God lydkvalitet


Geneva har gjennom hele utviklingsprosessen hatt musikk i fokus, noe som lett kan høres. For å oppnå den høye lydkvaliteten har Genevas akustiske ingeniører samarbeidet tett med artister og produsenter, og kombinert dette med avansert teknologi. Høyttalerelementene jobber svært godt sammen med den innebydge forsterkeren, og spiller optimalt uavhengig om du spiller høyt eller svært lavt. Den fyller huset med musikk når du har fest, og spiller overbevisende og presist selv på svært lave volum.


Lekker design


Geneva AeroSphère høyttalerene har en sfæriske, moderne form og leveres i en lekker sort, rød eller hvit stoff-finish. Ønsker du å plassere høyttaleren på gulvet kan et valgfritt gulvstativ i flott metallfinish kjøpes til.


*For å benytte DAB-radio og CD må høyttaleren kombineres med tilleggsmodulen AeroSphère Base

Tester