home Meny close
menu Meny

Dynaudio Music 7 trådløs høyttaler - Rød

Flaggskipet i Dynaudios Music-serie sørger for massiv, men nøyaktig lyd fra favorittstrømmekildene dine—og fra TVen. 300 watt fordelt på seks høyttalerelementer fyller stua med musikk og gir deg innlevelse når du ser på film. Alt styres enkelt fra den egne appen, den medfølgende fjernkontrollen, eller de praktiske knappene på høyttaleren. Musikken kan du selvfølgelig dele via resten av Dynaudio Music-høyttalerne.
kr 9 495,-

Utsolgt på nett


Reserver på nett, hent og betal i butikk. Se lagerstatus i våre butikker her
Varekode: 127305
Produktomtaler

Bli den første som omtaler dette produktet

Skriv din egen omtale

Du omtaler: Dynaudio Music 7 trådløs høyttaler - Rød

Hvordan vurderer du dette produktet? *

Karakter
Beskrivelse

Detaljer

Flaggskipet i Dynaudios Music-serie sørger for massiv, men nøyaktig lyd fra favorittstrømmekildene dine—og fra TVen. 300 watt fordelt på seks høyttalerelementer fyller stua med musikk og gir deg innlevelse når du ser på film. Alt styres enkelt fra den egne appen, den medfølgende fjernkontrollen, eller de praktiske knappene på høyttaleren. Musikken kan du selvfølgelig dele via resten av Dynaudio Music-høyttalerne.


Music 7 bryter grensene mellom stereoanlegg og lydplanke i en elegant utforming som glir inn både sammen med TV og for seg selv. Den innebygde HDMI-inngangen gjør tilkobling til TV enkelt; når du skrur på TV får du lyd i Music 7 uten å tenke på det. I tillegg får du selvfølgelig strømmetjenester som Tidal, samt både analog og digital lydinngang. Kort sagt gir Music 7 deg all musikken din på et sted.


Et intelligent musikksystem


Dynaudio Music er kanskje verdens mest intelligente trådløse musikksystem. Med høyttalere som automatisk tilpasser seg rommet og situasjonen de er i, og en innovativ måte å spille av favorittmusikken din på, er dette en musikkopplevelse du ikke har hørt maken til før. Enten du vil ha en enkeltstående kompakt høyttaler med mange tilkoblingsmuligheter, eller vil kunne spre musikken til alle rom i hjemmet, finner du en løsning i Dynaudio Music.


Hev deg over støyen


Alle høyttalerne i Music-serien har det innovative NoiseAdapt-systemet, som gjør at høyttaleren automatisk tilpasser seg støynivået i rommet. Høyttalerne lytter alltid etter hva som foregår i rommet, og tilpasser både tonekontroller og volum underveis. I appen kan du velge om du vil skru på funksjonen, og høyttaleren gjør jobben av seg selv—hele tiden: Du trenger ikke aktivere målingen manuelt, høyttaleren tilpasser seg i det lyden i rommet endrer seg.


Få full frihet i plassering


Det innebygde RoomAdapt-systemet i Music-serien analyserer automatisk og konstant høyttalerens omgivelser, og tilpasser spredning og lyd etter høyttalerens plassering. Enten høyttaleren står plassert i et hjørne, inntil en vegg, eller midt i rommet, vil den sørge for å gi deg et riktig lydbilde med definert mellomtone og stram og fyldig bass. Flytter du på høyttaleren tilpasser den lyden med en gang—helt automatisk.


Hør musikken du liker


Music Now lærer seg smaken din, og sørger for å spille den musikken den vet at du liker—selv om du ikke har hørt den før. Den avanserte algoritmen bruker musikken du lytter til for å lære seg smaken din, og kan spille av skreddersydde spillelister ved et enkelt knappetrykk. Sett enkelt opp en eller flere profiler i appen for deg selv, venner og familie, og du er i gang. Det er bare å trykke play!


Frigjør deg fra kabler


Alle høyttalerne i serien kan spille musikk via Wi-Fi, Bluetooth og AirPlay, og kan hente musikk fra DLNA-kilder i nettverket ditt. Ønsker du å spre musikken i hele hjemmet støtter Music multirom i opptil 6 soner helt trådløst. Alt styrer du enkelt fra Dynaudios egen app på telefonen. Ønsker du likevel å spille musikk fra kablede kilder har høyttalerne minijack-inngang for analoge kilder, og optisk inngang for digitale kilder (kun Music 5 og 7). Music 7 har til og med HDMI-inngang for enkel kobling til TV.


Mer enn summen av delene


Hele Music-serien er proppfull av avansert teknologi hentet fra Dynaudios Hi-Fi og studioprodukter, slik at de kan tilby kompromissløs lydkvalitet fra alle dine musikkilder. Alt er pakket inn i et nøysomt designet kabinett, laget for å tilfredsstille både tekniske og estetiske krav. Eksklusivt stoff fra Gabriel og børstet metall inviterer deg til å nyte høyttalerne også med øynene.

Tester

Music 7 spesielt anbefalt

Videos

Følg oss