home Meny close
menu Meny

Monitor Audio Bronze 1 Stativhøyttaler - Hvit eik

Monitor Audio Bronze 1 er en ekte minimonitor som med sin spesialutviklede 5,5» kan spille høyere og større enn andre små høyttalere. Perfekt i en hylle, på et stativ eller vegghengt på matchende brakett. Pris pr par.
kr 2 995,-
Lagerstatus: På lager check_box

Reserver på nett, hent og betal i butikk. Se lagerstatus i våre butikker her
Varekode: 112581
Produktomtaler

Bli den første som omtaler dette produktet

Skriv din egen omtale

Du omtaler: Monitor Audio Bronze 1 Stativhøyttaler - Hvit eik

Hvordan vurderer du dette produktet? *

Karakter
Spesifikasjoner

Ekstra spesifikasjoner

 • System Format 2 Way
 • Frequency Response 55Hz - 30kHz 
 • Sensitivity (1W@1M) 88dB 
 • Nominal Impedance 8 Ohm
 • Maximum SPL (dBA @1M – each) 109dBA (pair) 
 • Power Handling R.M.S. 70W 
 • Recommended Amplifier Requirements 15-70W 
 • Bass Alignment Bass reflex - HiVe®II Port technology 
 • Crossover Frequency 2.7kHz 
 • Drive Unit Complement 1 x 5 1/2"C-CAM® bass/mid-range driver 1 x 25mm gold dome C-CAM® tweeter 
 • Cabinet Dimensions: (H x W x D) 260 x 165 x 180 10 1/4 x 6 1/2 x 7 1/16 inches 
 • Complete Dimensions inc grille & terminals: (H x W x D) 260 x 165 x 205 10 1/4 x 6 1/2 x 8 1/16 inches 
 • Weight (Individual) 3.5kg (7lb 12oz)
Beskrivelse

Detaljer

Monitor Audio Bronze 1 er en ekte minimonitor som med sin spesialutviklede 5,5» kan spille høyere og større enn andre små høyttalere. Perfekt i en hylle, på et stativ eller vegghengt på matchende brakett.


Bronze serien er Monitor Audio sin nyeste serie, den er laget for å tilby mest mulig av teknologien og kvaliteten til Gold og Silver-seriene til en meget hyggelig pris.Bronze serien har allerede rukket å vinne flere tester og blitt referansehøyttalere i sin prisklasse.


Bronze serien bruker en nyutviklet utgave Monitor Audio sin anerkjente Gold C-CAM® (keramikkbelagt magnesiumlegering) dome diskant med forbedringer av membranen og et optimert bakkammer som hindrer kompresjon og forvrenging.


Bass/mellomtone-elementene er også helt nye i C-CAM® som er spunnet som en hel skål uten skjøter og svake punkter i membranen. Metallet i membranen er termisk koblet til svingspolen for optimal kjøling og mindre kompresjon under tøff bruk


Bass/mellomtone-elementene har en unik og genial innfesting i form av en gjennomgående bolt som fester baksiden av elementene til baksiden av kabinettet. Dette gir perfekt sentrering og innfesting av elementet uten stresspunkter som vanlige skruer i kurven vil gjøre. I tillegg vil denne bolten stive av og sette kabinettet i spenn og dermed senke resonanser ytterligere.


Bronze serien bruker Monitor Audio sin patenterte HiVe®II bassrefleksport som hindrer portstøy og gir mindre forvrenging i bassgjengivelsen


Monitor audio er en engelsk kvalitetsprodusent av HiFi-høyttalere som alltid har vært kjent for god byggekvalitet og meget god lyd.


Monitor Audio ble startet av Mo Iqbal i 1972 og har siden den gang vunnet utallige priser i hele verden for sine vellydende og allsidige høyttalere. I dag selges deres høyttalere i mer enn 70 land, og i tillegg til tradisjonelle høyttalere lager de også et stort utvalg av streaming-høyttalere og innfellingshøyttalere av høyeste kvalitet. Monitor Audio var med å revolusjonere høyttalerindustrien på 80- tallet da de startet med å bruke sine dome-diskanter i Gold-legering og bass/mellomtoner i aluminium og magnesium.

Andre kunder vurderte også disse

Følg oss