home Meny close
menu Meny

Monster Superstar Blaster bærbar boombox - Sort

Monster Superstar Blaster er en robust og sprutsikker boombox som spiller dundrende høyt med dyp og kraftig bass. Musikken spiller du enkelt av trådløst via Bluetooth eller via minijack-kabel om du ønsker det. Med det integrerte oppladbare batteriet kan du ta den med deg overalt og nyte musikken i inntil 8 timer på en opplading!
  • Rå lyd og kraftig bass
  • Bluetooth og oppladbart batteri
  • Robust og sprutsikker design
kr 3 790,-

Utsolgt på nett


Reserver på nett, hent og betal i butikk. Se lagerstatus i våre butikker her
Varekode: 126096
Produktomtaler

Bli den første som omtaler dette produktet

Skriv din egen omtale

Du omtaler: Monster Superstar Blaster bærbar boombox - Sort

Hvordan vurderer du dette produktet? *

Karakter
Beskrivelse

Detaljer

Monster Superstar Blaster er en robust og sprutsikker boombox som spiller dundrende høyt med dyp og kraftig bass. Musikken spiller du enkelt av trådløst via Bluetooth eller via minijack-kabel om du ønsker det. Med det integrerte oppladbare batteriet kan du ta den med deg overalt og nyte musikken i inntil 8 timer på en opplading!  • Koble til enkelt med Bluetooth og NFC

  • Problemfri bruk med innebygget oppladbart batteri

  • Spill hele dagen med opptil 8 timers spilletid


Bærbar partyhøyttaler


Med Superstar Blaster har Monster tatt alle de gode tingene ved den klassiske boomboksen og overført dem til et design klar for dagens hverdag. Glem store pakker med dyre batterier: Superstar Blaster har innebygget batteripakke som lar deg spille i opptil 8 timer på en opplading! Tilkoblingen skjer trådløst via Bluetooth, men du kan også koble til mobil, mikrofon, eller andre lydkilder med kabel.


Fire fulltone-elementer, og en 5-tommers nedovervendt subwoofer lar deg nyte fyldig lyd i 360 grader. Egne equalizer-innsitillinger for innendørs og utendørs bruk sørger for at lyden blir riktig uansett hvor du befinner deg, og den sprutsikre utførelsen gjør det mulig å ta med den gode lyden overalt.


Tester

Best i test Lyd & Bilde mars 2017   

Følg oss