home Meny close
menu Meny

Monitor Audio Gold 50 Stativhøyttaler - Hvit høyglans

Monitor Audio Gold 50 er en liten stjerne av en høyttaler. Den spesielle C-CAM båndet sammen med en 5,5" C-CAM RST bass i et steindødt kabinett gjør at denne setter standarden i prisklassen. Pris pr par.

kr 12 995,-

Utsolgt på nett


Reserver på nett, hent og betal i butikk. Se lagerstatus i våre butikker her
Varekode: 115252
Produktomtaler

Bli den første som omtaler dette produktet

Skriv din egen omtale

Du omtaler: Monitor Audio Gold 50 Stativhøyttaler - Hvit høyglans

Hvordan vurderer du dette produktet? *

Karakter
Spesifikasjoner

Ekstra spesifikasjoner

System Format 2-Way

Frequency Response 55 Hz - 60 kHz

Sensitivity (1W@1M) 86 dB

Nominal Impedance (ohms) 8

Maximum S.P.L (dBA) 109.8

Power Handling - R.M.S. (W) 100

Recommended Amplifier Requirements (W) 50 - 100

Bass Alignment Bass reflex - HiVe®II port system

Crossover Frequency 2.3 kHz

Drive Unit Complement 1 x 5 1/2" RST®II bass/mid-range driver 1 x C-CAM® H.F ribbon transducer

Cabinet Dimensions (HxWxD) 300 x 170 x 263 mm 

Complete Dimensions Inc Terminals (HxWxD) 300 x 170 x 290 mm

Weight excluding stands (each) 7.5kg 

Beskrivelse

Detaljer

Monitor Audio Gold 50 er en liten stjerne av en høyttaler. Den spesielle C-CAM båndet sammen med en 5,5" C-CAM RST bass i et steindødt kabinett gjør at denne setter standarden i prisklassen.


Gold serien er Monitor Audio sin toppserie, den er laget for å tilby banebrytende teknologi og ytelse. Gold serien har vunnet utallige tester og blitt referansehøyttalere i sin prisklasse i hele verden.


Gold bruker noe så sjeldent som en ekte bånd-diskant. Dette båndet er utviklet av Monitor Audio selv fra bunn av og bruker C-CAM membran som gir frekvensområde helt til 60 KHz. Bånddiskanten er montert i et eget kammer for å fjerne kompresjon og gi bedre dynamikk og mindre forvrenging.


Bass/mellomtone-elementene er også helt nye i C-CAM® som er støpt som en hel skål uten skjøter og svake punkter i membranen. De bruker i tillegg RST® profilering av membranen som gir økt stivhet og redusert forvrenging. Metallet i membranen er termisk koblet til svingspolen for optimal kjøling og mindre kompresjon under tøff bruk.


3-veis modellene har i tillegg en 4" spesialutviklet mellomtone med underhengt svingspole og magnetsystem. Dette gjør at svingspolen alltid er i magnetgapet som gir veldig lav forvrenging, bedre demping og forbedret mellomtonegjengivelse.


Alle elementene bruker Monitor Audio’s unike og geniale innfesting i form av en gjennomgående bolt som fester baksiden av elementene til baksiden av kabinettet. Dette gir perfekt sentrering og innfesting av elementet uten stresspunkter som vanlige skruer i kurven vil gjøre. I tillegg vil denne bolten stive av og sette kabinettet i spenn og dermed senke resonanser ytterligere.


Gold serien bruker Monitor Audio sin patenterte HiVe II bassrefleksport som hindrer portstøy og gir mindre forvrenging i bassgjengivelsen.


Alle modellene i Gold serien bruker «Pureflow» internkabel i sølvbelagt kobber, og påkostede komponenter i delefiltrene. Gold serien har i tillegg terminalpanel i støpt aluminium og kontakter i høyeste kvalitet.


Kabinettet er meget solid bygget i kjent Monitor Audio stil i 20mm MDF. Den kurvede formen, sammen med komplisert og påkostet intern avstiving gir minst mulig forvrenging og «kabinettlyd».


Gold serien fineres selvsagt i ekte høyverdig treverk i flere varianter, og kan også fås i sort eller hvit høyglanslakk. Frontgriller er festet med neodymiums-magneter for pent utseende med frontdeksel på eller avmontert.


Monitor audio er en engelsk kvalitetsprodusent av HiFi-høyttalere som alltid har vært kjent for god byggekvalitet og meget god lyd.


Monitor Audio ble startet av Mo Iqbal i 1972 og har siden den gang vunnet utallige priser i hele verden for sine vellydende og allsidige høyttalere. I dag selges deres høyttalere i mer enn 70 land, og i tillegg til tradisjonelle høyttalere lager de også et stort utvalg av streaming-høyttalere og innfellingshøyttalere av høyeste kvalitet. Monitor Audio var med å revolusjonere høyttalerindustrien på 80- tallet da de startet med å bruke sine dome-diskanter i Gold-legering og bass/mellomtoner i aluminium og magnesium.

Følg oss