home Meny close
menu Meny

Monitor Audio Apex AW12 subwoofer - Sort høyglans

Monitor Audio Apex AW12 bruker et 12" C-CAM element og en 500 watt DSP styrt forsterker med "switch mode" strømforsyning som gir mer dynamikk og lydtrykk. Det lukkede kabinettet gir hurtig og definert bass. Flott design og lett å plassere.
kr 11 995,-
Lagerstatus: På lager check_box

Reserver på nett, hent og betal i butikk. Se lagerstatus i våre butikker her
Varekode: 112303
Produktomtaler

Bli den første som omtaler dette produktet

Skriv din egen omtale

Du omtaler: Monitor Audio Apex AW12 subwoofer - Sort høyglans

Hvordan vurderer du dette produktet? *

Karakter
Spesifikasjoner

Ekstra spesifikasjoner

Amplifier Output 500 Watts (RMS) 1000 Watts (Peak)

Low Frequency Limit 27Hz (EQ1) 21Hz (EQ2)

Upper Frequency Limit 40 - 120Hz Variable

Variable Low Pass Filter Alignment Active 4th order 24dB/octave (two-stage filter)

Cabinet Specification Sealed Cabinet with 25mm M.D.F construction and internal bracing.

Amplifier Classification Class-D amplifier

Driver Compliment 1 x 12" C-CAM® sub-woofer driver featuring triple suspension and 3" long throw voice coil.

Dimensions: (H x W x D) 340 x 340 x 410 mm 

Weight: (unpacked) 22.56Kg 

Mains Input Voltage 100 - 120 Vac, 220 - 240 Vac, 50/60Hz

Input Impedance 20K Ohms

Beskrivelse

Detaljer

Monitor Audio Apex AW12 bruker et 12" C-CAM element og en 500 watt DSP styrt forsterker med "switch mode" strømforsyning som gir mer dynamikk og lydtrykk. Det lukkede kabinettet gir hurtig og definert bass. Flott design og lett å plassere.


Monitor Audio Apex serien er flaggskipet av designmodeller fra MA og vil kunne erstatte konvensjonelle kabinetthøyttalere av høy kvalitet med små eller ingen kompromisser. Teknologien er hentet fra Silver serien og dette gir egenskaper som andre «pene» høyttalere bare kan drømme om. Apex har høstet tester og anerkjennelse i hele verden. På grunn av sin høye kvalitet så passer Apex blander perfekt inn sammen med både Silver og Gold modeller om det av en eller annen grunn er lite plass eller fordi det rett og slett ser bedre ut.


Det helt nyutviklede 12" basselementet i Apex AW12 er bruker en C-CAM membran med ekstra lang slaglengde. Den har en svingspole på hele 3", og tredobbelt internt oppheng for å tåle ekstrem belastning og for å gi bedre styring av elementet under alle forhold, dette gir igjen lavere forvrenging


W12 har en oppgradert klasse-D forsterker på 500 watt RMS med switch-mode strømforsyning, spesielt tilpasset DSP, som gir overlegen dynamikk og «headroom». Subwooferen kan settes i forskjellige modus etter hvilken respons du ønsker; EQ1 som gir frekvensgang til 27Hz og EQ2 som går helt til 21Hz


Apex AW12 har et meget solid og dødt kabinett laget i 25 mm MDF med solide interne avstivinger, og kan fås i sort og hvit høyglans lakk


Monitor audio er en engelsk kvalitetsprodusent av HiFi-høyttalere som alltid har vært kjent for god byggekvalitet og meget god lyd.


Monitor Audio ble startet av Mo Iqbal i 1972 og har siden den gang vunnet utallige priser i hele verden for sine vellydende og allsidige høyttalere. I dag selges deres høyttalere i mer enn 70 land, og i tillegg til tradisjonelle høyttalere lager de også et stort utvalg av streaming-høyttalere og innfellingshøyttalere av høyeste kvalitet. Monitor Audio var med å revolusjonere høyttalerindustrien på 80- tallet da de startet med å bruke sine dome-diskanter i Gold-legering og bass/mellomtoner i aluminium og magnesium.

Følg oss