home Meny close
menu Meny

Master & Dynamic MA770 trådløs høyttaler - Betong

MA770 er en kraftfull og elegant trådløs høyttaler for hjemmet ditt. Bruk den enkeltstående, som et stereopar, eller i multirom med Chromecast. Det enestående designet og konstruksjonen i betongkompositt sørger for forvrengningsfri og kraftfull lyd som fyller rommet.
kr 17 990,-
Lagerstatus: 2-3 uker panorama_fish_eye

Reserver på nett, hent og betal i butikk. Se lagerstatus i våre butikker her
Varekode: 128789
Produktomtaler

Bli den første som omtaler dette produktet

Skriv din egen omtale

Du omtaler: Master & Dynamic MA770 trådløs høyttaler - Betong

Hvordan vurderer du dette produktet? *

Karakter
Spesifikasjoner

Ekstra spesifikasjoner

Kablet tilkobling 3,5mm jack, optisk Toslink
Farge Grå (naturbetong)
Materiale Aluminium,  Rustfritt stål, Betongkompositt
Trådløs Ja
Trådløs tilkobling Bluetooth,  Wi-Fi
Bluetooth versjon 4.1
Ytre dimensjoner (BxHxD) 51 x 41 x 24.5 cm
Watt 100
Vekt 16 kg
Beskrivelse

Detaljer

Med det eksklusive designet av den anerkjente arkitekten David Adjaye gjør Master & Dynamic MA770 seg bemerket i stua. Det gjør den også når du begynner å spille. En 1,5 tommers titandiskant og to 4 tommers basselementer av kevlar, drevet av 100 watt forsterking, leverer kraftfull og dynamisk lyd.


Kabinettet er konstruert av en spesiell betongkompositt for å sikre stabilitet og hindre resonans. Dette underbygges av den elegante og funksjonelle formen, som geleider lyden og gir dyp og kraftfull bass via den integrerte bassrefleksporten.


Skulpturelt design


Den patenterte betongkompositten i en nyskapende geometrisk form, gir eksepsjonelle akustiske fordeler som økt demping, redusert resonans og en renere lyd. Dempningsegenskapene er så høye at høyttaleren kan spille på fullt volum uten at platespilleren hopper over et spor, eller at bordet og gulvet vibrerer.


Premium materialer


Høyttaleren er utstyrt med doble 4 tommers basselementer med vevd Kevlar, et 1,5" diskantelement av titan, og diamantskårne kontroller i anudisert aluminium. Et elegant magnetisk festet stålgitter er avtakbart for de som foretrekker utseendet på de eksponerte komponentene og den håndformede betongen.


Praktiske tilkoblinger


Den trådløse høyttaleren fungerer enkeltstående eller som stereopar, via innebygd Chromecast. Stream Spotify, Tidal, Pandora, Soundcloud, Deezer, etc. samt podcasts trådløst, ved å trykke på Cast-ikonet på mobilenheten. Høyttaleren er også klar for avspilling via Bluetooth 4.1, og 3.5 mm og optisk tilkobling.

Følg oss