home Meny close
menu Meny

Monitor Audio C265 innfellingshøyttaler - Hvit

Monitor Audio C265 er utstyrt med elementer av høyere kvalitet enn de enklere modellene i denne serien. Høyttaleren benytter en 6,5" C-CAM bass og en høyere spesifisert versjon av C-CAM Gold Dome diskanten som også er vridbar. Høyttaleren har en frekvensrespons opptil 30kHz og tåler enda mer effekt enn de enklere modellene. Den vridbare diskanten gjør det enklere å tilpasse lydbildet til lokale forhold. Pris pr stk.
kr 2 295,-
Lagerstatus: 2-3 uker panorama_fish_eye

Reserver på nett, hent og betal i butikk. Se lagerstatus i våre butikker her
Varekode: 126920
Vurderinger

Bli den første som omtaler dette produktet

Skriv din egen omtale

Du omtaler: Monitor Audio C265 innfellingshøyttaler - Hvit

Hvordan vurderer du dette produktet? *

Karakter
Spesifikasjoner

Ekstra spesifikasjoner

Frequency Response 60 Hz – 30 kHz

Nominal Impedance 6 ohms

Sensitivity (1W@1M) 88.5 dB

Maximum SPL 108 dBA

Power Handling (RMS) 75 W

Recommended Amp Requirements 20 – 75 W

Drivers Unit Complement

  • 6 1/2" C-CAM cone bass driver
  • 1” C-CAM pivoting Gold Dome tweeter

Adjustment Controls

  • HF Level Switch (+3 dB / 0 dB / -3 dB)
  • Boundary Compensation Switch

Overall size

  • Overall Diameter: (including grille) 250 mm 
  • Overall Depth: (including grille) 118 mm 
  • Mounting Depth 114 mm
  • Cut-Out Hole Diameter 211 mm 

Fixing Type 3 position Tri-Grip dog fixings

Construction Material Mineral filled ABS, RoHS compliant

Weight 2.04 kg 

Pre-Construction Bracket CB6 (Purple)

Beskrivelse

Detaljer

Monitor Audio C265 er utstyrt med elementer av høyere kvalitet enn de enklere modellene i denne serien. Høyttaleren benytter en 6,5" C-CAM bass og en høyere spesifisert versjon av C-CAM Gold Dome diskanten som også er vridbar. Høyttaleren har en frekvensrespons opptil 30kHz og tåler enda mer effekt enn de enklere modellene. Den vridbare diskanten gjør det enklere å tilpasse lydbildet til lokale forhold.


Gold Dome C-CAM diskant


Gold Dome C-CAM diskanten er produsert i en keramisk belagt aluminium/magnesium-legering som er anodisert med gull til en bestemt tykkelse for å oppnå ideell stivhet og demping. Membranens geometri er utviklet ved hjelp av avanserte modelleringsverktøyer for å gi optimal ytelse og sørger for at elementets første oppbrytningspunkt er over 35kHz. Dette gir en svært lineær frekvensrespons i det hørbare området og strekker seg langt videre utenfor det hørbare området. Det brede frekvensområdet matcher det som er tilgjengelig av musikk og film-formater i HD oppløsning. Gull domen er tynnere, lettere og stivere og derfor mer effektiv en diskant-domer produsert i andre materialer, og reduserer dermed forvrengning i det hørbare frekvensområdet.


C-CAM basselementer


C-CAM materialet (en keramisk belagt aluminium/magnesium-legering) ble opprinnelig utviklet av luftfartindustrien for jetmotorkomponenter. Materialets stive og lette egenskaper gjør det spesielt egnet til å benyttes som høyttalermembraner og Monitor Audio har raffinert bruken av dette materialet i sine mellomklassehøyttalere over flere år. Det ekstremt stive og lette C-CAM membranen gjør elementet i stand til å motstå bøyningsforvrengning og sørger for at bassområdet blir gjengitt presist og dynamisk med svært lav forvrengning. 


 

Følg oss