home Meny close
menu Meny

Monitor Audio Bronze 6 Gulvstående høyttaler - Valnøtt

Monitor Audio Bronze 6 er en fullvoksen gulvhøyttaler som fyller store rom. Den har hele 3 stk 6,5" basselementer som gir full dynamikk på både musikk og film. Smart konstruksjon og tuning av kabinettet gir både trøkk og detaljer. En bestselger. Pris pr par.
  • 3 stk 6,5" basselement
  • Fyldig lyd
  • Enestående dynamikk
kr 8 995,-
Lagerstatus: På lager check_box

Reserver på nett, hent og betal i butikk. Se lagerstatus i våre butikker her
Varekode: 122774
Produktomtaler

Bli den første som omtaler dette produktet

Skriv din egen omtale

Du omtaler: Monitor Audio Bronze 6 Gulvstående høyttaler - Valnøtt

Hvordan vurderer du dette produktet? *

Karakter
Spesifikasjoner

Ekstra spesifikasjoner

System Format 2 1/2 Way

Frequency Response 34Hz - 30kHz

Sensitivity (1W@1M) 90dB

Nominal Impedance 8Ω

Maximum SPL (dBA @1M – each) 114.8dBA (pair)

Power Handling R.M.S. 150W

Recommended Amplifier Requirements 40-150W

Cabinet Design Bass section - Front/rear bass reflex with HiVe®II Port technology. Sealed mid-range enclosure.

Crossover Frequency LF: -6dB @ 150Hz MF/HF: 2.5kHz

Drive Unit Complement 2 x 6 1/2" C-CAM® bass 1 x 6 1/2" C-CAM® bass mid-range driver 1 x 25 mm gold dome C-CAM® tweeter

Cabinet Dimensions: (H x W x D) 985 x 185 x 315 mm 

Complete Dimensions inc grille, terminals, plinths and spikes: (H x W x D) 1033 x 235 x 350 mm 

Weight (Individual) 16.6kg

Beskrivelse

Detaljer

Monitor Audio Bronze 6 er en fullvoksen gulvhøyttaler som fyller store rom. Den har hele 3 stk 6,5" basselementer som gir full dynamikk på både musikk og film. Smart konstruksjon og tuning av kabinettet gir både trøkk og detaljer. En bestselger.


Bronze serien er Monitor Audio sin nyeste serie, den er laget for å tilby mest mulig av teknologien og kvaliteten til Gold og Silver-seriene til en meget hyggelig pris.Bronze serien har allerede rukket å vinne flere tester og blitt referansehøyttalere i sin prisklasse.


Bronze serien bruker en nyutviklet utgave Monitor Audio sin anerkjente Gold C-CAM® (keramikkbelagt magnesiumlegering) dome diskant med forbedringer av membranen og et optimert bakkammer som hindrer kompresjon og forvrenging.


Bass/mellomtone-elementene er også helt nye i C-CAM® som er spunnet som en hel skål uten skjøter og svake punkter i membranen. Metallet i membranen er termisk koblet til svingspolen for optimal kjøling og mindre kompresjon under tøff bruk


Bass/mellomtone-elementene har en unik og genial innfesting i form av en gjennomgående bolt som fester baksiden av elementene til baksiden av kabinettet. Dette gir perfekt sentrering og innfesting av elementet uten stresspunkter som vanlige skruer i kurven vil gjøre. I tillegg vil denne bolten stive av og sette kabinettet i spenn og dermed senke resonanser ytterligere.


Bronze serien bruker Monitor Audio sin patenterte HiVe®II bassrefleksport som hindrer portstøy og gir mindre forvrenging i bassgjengivelsen


Monitor audio er en engelsk kvalitetsprodusent av HiFi-høyttalere som alltid har vært kjent for god byggekvalitet og meget god lyd.


Monitor Audio ble startet av Mo Iqbal i 1972 og har siden den gang vunnet utallige priser i hele verden for sine vellydende og allsidige høyttalere. I dag selges deres høyttalere i mer enn 70 land, og i tillegg til tradisjonelle høyttalere lager de også et stort utvalg av streaming-høyttalere og innfellingshøyttalere av høyeste kvalitet. Monitor Audio var med å revolusjonere høyttalerindustrien på 80- tallet da de startet med å bruke sine dome-diskanter i Gold-legering og bass/mellomtoner i aluminium og magnesium.

Følg oss