home Meny close
menu Meny
Nyhet!

Monitor Audio Bronze 200 gulvhøyttaler - Hvit

Monitor Audio Bronze 200 er den minste gulvstående høyttaleren i Bronze serien. Høyttaleren er slank og elegant med høy byggekvalitet. Høyttaleren spiller forfriskende åpent og detaljert med et godt fundament i bassen. Pris pr par.
 • 2 x 5,5" C-CAM bass/mellomtone element
 • Åpen og fyldig lyd
 • Høy byggekvalitet
kr 8 995,-
Lagerstatus: 18.06.2020 panorama_fish_eye

Reserver på nett, hent og betal i butikk. Se lagerstatus i våre butikker her
Varekode: 130596
Vurderinger

Bli den første som omtaler dette produktet

Skriv din egen omtale

Du omtaler: Monitor Audio Bronze 200 gulvhøyttaler - Hvit

Hvordan vurderer du dette produktet? *

Karakter
Spesifikasjoner

Ekstra spesifikasjoner

System Format 2,5-way
Frequency response (-6dB)
Free field In room
45 Hz – 25 kHz
35 Hz – 30 kHz
Sensitivity (2.83v @ 1m) 88 dB
Nominal impedance 8 Ohms
Minimum Impedance 4.4 Ohms
Maximum SPL 112 dBA (pair)
Power Handling (RMS) 120 W
Recommended Amplifier Requirements 40 – 120 W
Bass Alignment Bass reflex Dual HiVe II port system
Crossover Frequency 700 Hz
2,4 kHz
Drive Unit Complement 2 x 5,5” C-CAM mid-bass driver
1 x 25 mm C-CAM Gold Dome tweeter with UD Waveguide
External Dimensions including Grille and Terminals (H x W x D) 886 x 166 x 268 mm
External Dimensions including Outrigger Feet and Spikes (H x W x D) 909 x 229 x 304 mm
Weight (Each) 12.8 kg
Beskrivelse

Detaljer

Monitor Audio Bronze 200 er en relativt liten gulvstående høyttaler som er enkel å møblere med i de fleste stuer. Til tross for den møbleringsvennlige størrelsen gir høyttaleren et komplett lydbilde med både luft og åpenhet i tillegg til en imponerende stram og presis bass. Bronze 200 er bestykket med Monitor Audios anerkjente C-CAM mellomtone/bass elementer og C-CAM Gold Dome diskant. Med oppgraderingene i Monitor Audios 6 generasjon Bronze serie bringer Bronze 200 forfriskende liv til både film og musikk. • Høy byggekvalitet

 • Stilrent design

 • 2 x 5,5" C-CAM mellomtone/bass med Damped Concentric Mode (DCM)

 • 1 x 25mm C-CAM Gold Dome diskant med Uniform Dispersion Waveguide

 • HiVe II bassport i bakkant, tunet for enkel plassering

 • Outrigger fot stål. Velg mellom spikes og gummiføtter

 • Tekstilgrill med magnetfeste


6 Generasjon Bronze serie


Monitor Audios 6 generasjon Bronze serie er fullstendig redesignet og er en kraftig oppgradering av både lyd og byggekvalitet. Bronze serien er utstyrt med forbedrede elementer og kabinettdesign samt en ny Uniform Dispersion Waveguide som gir Monitor Audios C-CAM Gold Dome diskant en jevnere spredningskarakteristikk, bedre timing og en bredere spredning for et mer troverdig lydbilde.


Monitor Audio Bronze 200 Urban Grey


Gold Dome C-CAM diskant


6 Generasjon Bronze serie benytter en videreutviklet variant av Monitor Audios Ceramic-Coated Aluminium Magnesium (C-CAM) Gold Dome diskant som er oppgradert med ny Uniform Dispersion Waveguide og drives av en kraftig neodymium magnet med høy flux-tetthet. Diskantens oppheng er optimalisert for å gi økt sensitivitet over 10 kHz slik at diskanten vil spille mer presist og gi deg mer detaljer i musikken. Huset bak diskanten er også forbedret, slik at man oppnår 37% mindre forvrengning under 4 kHz. Dette gir diskanten bedre arbeidsbetingelser slik at den gjengir høyere frekvenser med mindre forvrengning og renere lyd.


Monitor Audio Bronze 200 hvit_1


Uniform Dispersion Waveguide


Bronze seriens diskant sitter i en waveguide som har en nøye utregnet profil, beregnet ved hjelp av simuleringsverktøyet Finite Element Analysis. Dette forbedrer lyden på en rekke punkter: • Jevn spredningskarakteristikk: Diskanten har en mer kontrollert spredning av lyden utenfor aksen, slik at lytterposisjonen er mer fleksibel, siden den tonale balansen ikke endrer seg drastisk selv om du ikke sitter midt i «sweet-spot» mellom høyttalerne.

 • Forbedret timing: Waveguidens dybde lar diskantens talespole være posisjonert dypere inn i kabinettet slik at den er mer på linje med bass/mellomtone elementet. Dette gir bedre timing fordi lydbølgene fra diskant og bass/mellomtone treffer øret samtidig.

 • Lavere delefrekvens: Den økte effektiviteten i spredningskarakteristikken man får med waveguiden gjør at man kan benytte en lavere delefrekvens. Dette er spesielt nyttig på de større modellene, siden større elementer vil ha en smalere spredning når de spiller høyere opp i frekvens. Ved å dele diskantfrekvensen lavere kan man bevare den brede spredningskarakteristikken i resten av elementene slik at du kan nyte god musikk uansett hvor du oppholder deg i rommet.


Monitor Audio Bronze 200 sort


C-CAM bass/mellomtone element


Bronze serien benytter C-CAM bass/mellomtone elementer som er forbedret med Damped Concentric Mode (DCM) teknologi. Dette lar høyttaleren spille fyldigere og dypere samtidig som den gjengir signalet presist med minimal forvrengning. C-CAM-materialet ble opprinnelig utviklet av luftfartsindustrien for jetmotorkomponenter. Materialets stive og lette egenskaper gjør det spesielt egnet til å benyttes som høyttalermembraner. Den ekstremt stive og lette C-CAM-membranen gjør elementet i stand til å motstå oppbrytning og sørger for at bassområdet blir gjengitt presist og dynamisk med svært lav forvrengning.


Monitor Audio Bronze 200 hvit 2


Damped Concentric Mode (DCM)


Monitor Audio har benyttet simuleringsverktøyet Finite Element Analysis for å optimalisere elementets geometri der membranen og opphenget overlapper. Resultatet er at opphenget jobber bedre sammen med membranen og lar denne spille med større presisjon og nøyaktighet.


Monitor Audio Bronze 200 Urban Grey 2


Britisk Hi-Fi-design


Monitor Audio er en engelsk kvalitetsprodusent av HiFi-høyttalere som alltid har vært kjent for god byggekvalitet og meget god lyd. Monitor Audio ble startet av Mo Iqbal i 1972 og var med på å revolusjonere høyttalerindustrien da de startet med å bruke sine dome-diskanter i Gold-legering og bass/mellomtoner i aluminium og magnesium. Siden den gang har de vunnet utallige priser over hele verden for sine vellydende og allsidige høyttalere.

Videos

Følg oss