home Meny close
menu Meny

Dynaudio S4-DVC65 innfellingshøyttaler - Hvit

Dynaudio S4-DVC65 er en fleksibel innfellingshøyttaler for takmontering med den høye lydkvaliteten Dynaudio er så kjent for. Høyttaleren er utstyrt med to diskanter og kan brukes som en stereo-i-en høyttaler eller en dipol bakhøyttaler til hjemmekino. Pris pr stk.
 • 16,7 cm dyp
 • Kan dreies 360 grader
 • Installasjonsramme
kr 5 495,-
Lagerstatus: 1-2 uker panorama_fish_eye

Reserver på nett, hent og betal i butikk. Se lagerstatus i våre butikker her
Varekode: 129303
Vurderinger

Bli den første som omtaler dette produktet

Skriv din egen omtale

Du omtaler: Dynaudio S4-DVC65 innfellingshøyttaler - Hvit

Hvordan vurderer du dette produktet? *

Karakter
Spesifikasjoner

Ekstra spesifikasjoner

Type 2-way in-ceiling
Tweeter 28mm (1in)
Mid/bass 165mm (6½in)
Frequency response (±3dB) 55Hz–20kHz
Impedance (nominal/minimum 2 x 4 ohm /2 x 3.2 ohm
Sensitivity 83.5dB
Rated power 2 x 50W
Long term power 2 x 100W
Tweeter level options -3dB, 0dB
Tweeter orientation Three tilt angles
Mid/bass orientation 18° x 360°
Dimensions / Depth 232mm/ 167mm
Cut-out dimensions 210mm
Grille material Painted steel
Grille options Round (supplied) /square
Grille attachment Magnetic
Grille finish White (paintable)
Certifications CE
Environmental RoHS
Downloads Usermanual
Brochure
Beskrivelse

Detaljer

Dynaudio S4-DVC65 er en svært fleksibel innfellingshøyttaler for takmontering med flere bruksområder. Høyttaleren er utstyrt med 2 diskantelementer og kan brukes som en stereo-i-en høyttaler der man kun ønsker å ha et punkt i taket, f.eks på et bad eller en gang. Den kan også stilles inn til å fungere som en dipol høyttaler som gir høyttaleren en større spredningskarakteristikk. Perfekt til bakhøyttaler i en hjemmekino. • 165 mm bass/mellomtone element

 • 2 stk 28mm justerbare diskantelementer

 • 2-veis konstruksjon

 • Installasjonsramme

 • Kan dreies 360 grader

 • Høyttaleren er vinklet 18 grader

 • 16,7 cm dyp

 • Malbar magnetisk grill


High-End teknologi


S4-DVC65 er utstyrt med en 16,5 cm bass/mellomtone som er basert på teknologi fra Dynaudios High-End høyttalere. Ved å plassere magnetsystemet på innsiden av talespolen oppnår driveren bedre kontroll og kan spille rent, selv ved høyt volum. Diskanten er en 28 mm presisjonsbelagt soft-dome membran. Belegget – påført på nøyaktig de riktige stedene i riktig tetthet – hjelper diskantens frekvensrespons uten å levere uønskede resonanser.Kompakt og fleksibel


I likhet med resten av Studio serien er S4-DVC65 enkel å installere. Høyttaleren leveres med en installasjonsramme som høyttaleren enkelt monteres i. Høyttaleren kan settes i rammen etter at taket er ferdig bygget, så slipper man å risikere skader under byggeprosessen. Høyttaleren er vinklet 18 grader og kan enkelt justeres 360 grader for å tilpasse spredningen av lyden til lytteposisjonen. Ommøblert? Ta av frontgrillen og drei høyttaleren mot den nye posisjonen. Enkelt!


For ytterligere finjustering kan også diskanten vinkles.Utskiftbar grill


Frontgrillen er festet med magnet og er svært enkel å ta av. Grillen som medfølger er rund, men firkantet grill kan kjøpes som tilbehør om man f.eks ønsker et annet utseende eller å montere høyttaleren i en vegg. Ønsker du å tilpasse fargen til annet dekor er det enkelt å male grillen.Hva i all verden er Jupiter?


Jupiter er et toppmoderne måleanlegg som ligger i hjertet av Dynaudio Labs. Det er et kolossalt 13 x 13 x 13 m stort impuls-responsrom, og dets eneste oppgave er å måle høyttalere. Roboten, og rommet den lever i, er bare to deler av Dynaudios endeløse satsing for å forske på og utvikle høyttalere til nye nivåer.


Det første du gjør når du kommer inn i Jupiter er å se opp; du kan ikke hjelpe for det. Det er fordi at 6,5 m over deg henger en massiv bevegelig robot. Den kan ta 31 målinger om gangen i en gigantisk 7 m bue, mens den skaper en sfærisk lydmodell av hvordan en høyttaler oppfører seg når man sender et signal gjennom den. Det som en gang tok tre dager kan roboten klare på 28 minutter. Men det handler ikke nødvendigvis om å spare tid ... en ingeniør ville ha sagt; «det er ikke det at det går fra seks måneder til én måned; det går fra umulig til mulig».Om Dynaudio


Dynaudio ble grunnlagt i 1977 i Skanderborg, Danmark. I dag er de anerkjent som en ledende produsent av høykvalitets lydsystemer, og en av verdens mest fremtredende high-end audioselskaper. Dynaudio designer, utvikler og produserer dedikerte systemer for profesjonelle studioer, samt bilstereo og hjemme-hifi og høyttalerprodukter for forbruker, fra sitt toppmoderne anlegg i Danmark. Selskapet er spesielt anerkjent for sin avanserte driverteknologi, laget, konstruert og kontinuerlig utviklet internt, for ikke å nevne kvaliteten på de håndlagde danske kabinettene.


Videos

Følg oss