home Meny close
menu Meny
-13%

Dynaudio Music 5 trådløs høyttaler - Mørk grå

Dynaudio Music 5 er en komplett høyttaler for hjemmet ditt. Med innebygd støtte for strømmekilder som Tidal, samt både analog og digital lydinngang, samler den all musikken din på ett sted. Alt er selvfølgelig tilgjengelig med et enkelt knappetrykk. Enten du bruker den alene, eller sammen med de andre modellene i Music-serien er Music 5 klar for å gi deg den musikkopplevelsen nettopp du ønsker.

kr

Før 7 995,-

Special Price 6 995,-

Lagerstatus: 2-3 uker panorama_fish_eye

Reserver på nett, hent og betal i butikk. Se lagerstatus i våre butikker her
Varekode: 127301
Produktomtaler

Bli den første som omtaler dette produktet

Skriv din egen omtale

Du omtaler: Dynaudio Music 5 trådløs høyttaler - Mørk grå

Hvordan vurderer du dette produktet? *

Karakter
Beskrivelse

Detaljer

Dynaudio Music 5 er en komplett høyttaler for hjemmet ditt. Med innebygd støtte for strømmekilder som Tidal, samt både analog og digital lydinngang, samler den all musikken din på ett sted. Alt er selvfølgelig tilgjengelig med et enkelt knappetrykk. Enten du bruker den alene, eller sammen med de andre modellene i Music-serien er Music 5 klar for å gi deg den musikkopplevelsen nettopp du ønsker.


Music 5 er en ekte stereohøyttaler, med egne diskant- og basselementer for høyre og venstre kanal, og hvert element er drevet av sin egen 40 watts forsterker. Satt sammen i et kabinett utformet for optimal lydgjengivelse gir det en lyd som fyller rommet på en overraskende og overbevisende måte. Egne knapper for valg av de seks forhåndsinnstilte funksjonene gjør det enkelt å sette på favorittspillelisten—eller få Dynaudio Music til å velge for deg!


Et intelligent musikksystem


Dynaudio Music er kanskje verdens mest intelligente trådløse musikksystem. Med høyttalere som automatisk tilpasser seg rommet og situasjonen de er i, og en innovativ måte å spille av favorittmusikken din på, er dette en musikkopplevelse du ikke har hørt maken til før. Enten du vil ha en enkeltstående kompakt høyttaler med mange tilkoblingsmuligheter, eller vil kunne spre musikken til alle rom i hjemmet, finner du en løsning i Dynaudio Music.


Hev deg over støyen


Alle høyttalerne i Music-serien har det innovative NoiseAdapt-systemet, som gjør at høyttaleren automatisk tilpasser seg støynivået i rommet. Høyttalerne lytter alltid etter hva som foregår i rommet, og tilpasser både tonekontroller og volum underveis. I appen kan du velge om du vil skru på funksjonen, og høyttaleren gjør jobben av seg selv—hele tiden: Du trenger ikke aktivere målingen manuelt, høyttaleren tilpasser seg i det lyden i rommet endrer seg.


Få full frihet i plassering


Det innebygde RoomAdapt-systemet i Music-serien analyserer automatisk og konstant høyttalerens omgivelser, og tilpasser spredning og lyd etter høyttalerens plassering. Enten høyttaleren står plassert i et hjørne, inntil en vegg, eller midt i rommet, vil den sørge for å gi deg et riktig lydbilde med definert mellomtone og stram og fyldig bass. Flytter du på høyttaleren tilpasser den lyden med en gang—helt automatisk.


Hør musikken du liker


Music Now lærer seg smaken din, og sørger for å spille den musikken den vet at du liker—selv om du ikke har hørt den før. Den avanserte algoritmen bruker musikken du lytter til for å lære seg smaken din, og kan spille av skreddersydde spillelister ved et enkelt knappetrykk. Sett enkelt opp en eller flere profiler i appen for deg selv, venner og familie, og du er i gang. Det er bare å trykke play!


Frigjør deg fra kabler


Alle høyttalerne i serien kan spille musikk via Wi-Fi, Bluetooth og AirPlay, og kan hente musikk fra DLNA-kilder i nettverket ditt. Ønsker du å spre musikken i hele hjemmet støtter Music multirom i opptil 6 soner helt trådløst. Alt styrer du enkelt fra Dynaudios egen app på telefonen. Ønsker du likevel å spille musikk fra kablede kilder har høyttalerne minijack-inngang for analoge kilder, og optisk inngang for digitale kilder (kun Music 5 og 7). Music 7 har til og med HDMI-inngang for enkel kobling til TV.


Mer enn summen av delene


Hele Music-serien er proppfull av avansert teknologi hentet fra Dynaudios Hi-Fi og studioprodukter, slik at de kan tilby kompromissløs lydkvalitet fra alle musikkildene dine. Alt er pakket inn i et nøysomt designet kabinett, laget for å tilfredsstille både tekniske og estetiske krav. Eksklusivt stoff fra Gabriel og børstet metall inviterer deg til å nyte høyttalerne også med øynene.

Videos

Følg oss