home Meny close
menu Meny

Dynaudio Emit M10 stativhøyttaler - Hvit

Stativhøyttaleren Dynaudio Emit M10 er den mest kompakte høyttaleren i Emit-serien og leverer i likhet med de andre høyttalerene i serien eksepsjonell ytelse og lydkvalitet som i høy grad overgår prislappen. Utstyrt med 28mm soft dome diskant og et 14cm MSP (magnesium silicat polymer) bass/mellomtone-element leverer den et åpent, og detaljert lydbilde med en utrolig dynamikk. Pris pr par.
kr 5 495,-
Lagerstatus: 1-2 uker panorama_fish_eye

Reserver på nett, hent og betal i butikk. Se lagerstatus i våre butikker her
Varekode: 123864
Vurderinger

Små høytalere stor lyd

Utrolig hva disse tassene presterer. Koblet på min Denon Heos hs2 amp, spiller disse høytalerne helt fantastisk. Spesielt bassen imponerer stort. Anbefales!
 • Karakter
  starstarstarstarstar
Posted 24.11.2017 by J.S.

Ekte hi fi lyd på billigsalg

Disse høyttalerene er noe så sjeldent som ekte hifi lyd på billigsalg.

Jeg kjøpte M10 fremfor M20 da de mindre høyttalerene er litt lettere å drive (6ohm fremfor 4ohm) samt at mitt nåværende lytterom er relativt lite. Ulike tester på nett tilsa også at de små er noe lettere å plassere nærme bakvegg enn de større. De kommer med bassport plugger for å lette plassering men jeg trengte ikke bruke dem.
Høyttalerene mine står på sandfylte stativer.

Lyden disse knøttsmå høyttaleren presterer er rett og slett vanskelig å tro. De spiller som om de var dobbelt så store. Bassen er imponerende og meget tight og fin ned til avrulling. Det er selvfølgelig ikke dypbass her men til sammenligning hadde jeg tidligere 3-veis høyttalere som hadde oppgitt frekvensrespons ned til 40hz. Enda disse Dynaudioene har oppgitt respons ned til 50Hz spiller de hørbart dypere og med mer trykk. Diskanten er den samme som mange dyrere Dynaudio høyttalere og silkemyk. Den har ikke helt oppløsningen til noen dyrere bånddiskanter men er ikke langt unna. Stereobildet er bredt og dypt. Rett og slett fantatisk til prisen.

Finishen er meget enkel men ikke noe å klage på. Det er et enkelt lag med lakk og grillen er “plastic fantastic”. Dynaudio har åpenbart spart der de kunne for å levere en så bra lyd i denne prisklassen. Dette er høyttalere du kjøper for lyden og ikke for å vise frem en fantastisk finish.
Alt i alt kunne jeg ikke vært mer fornøyd.

Pluss til swsg som leverte på 4 dager enda høyttalerene ikke var på lager og fri frakt.
 • Karakter
  starstarstarstarstar
Posted 20.02.2017 by Rob

Skriv din egen omtale

Du omtaler: Dynaudio Emit M10 stativhøyttaler - Hvit

Hvordan vurderer du dette produktet? *

Karakter
Spesifikasjoner

Ekstra spesifikasjoner

Technical Specifications

 • Sensitivity: 86 dB
 • IEC Long Term Power Handling: > 150 W
 • Impedance (nominal): 6 Ohms
 • Frequency Response: 50 Hz – 23 kHz (± 3 dB)
 • Weight: 5.6 kg
 • Dimensions (W x H x D): 170 x 292 x 240 mm
Beskrivelse

Detaljer

Musikalsk tryllekunstner


"Dynaudios nye Emit M10 sprenger grensene for hva vi kan forvente av en kompakthøyttaler i prisklassen rundt 5.000 kroner. Faktisk kunne den godt ha kostet det dobbelte!"
- Lyd & Bilde 02/2017


Stativhøyttaleren Dynaudio Emit M10 er den mest kompakte høyttaleren i Emit-serien og leverer i likhet med de andre høyttalerene i serien eksepsjonell ytelse og lydkvalitet som i høy grad overgår prislappen. Utstyrt med 28mm soft dome diskant og et 14cm MSP (magnesium silicat polymer) bass/mellomtone-element leverer den et åpent, og detaljert lydbilde med en utrolig dynamikk.


Dynaudio Emit høyttalerene er entry level-serien fra Dynaudio og tilbyr ekstraordinær grad av teknisk innovasjon og ytelse i en attraktiv innpakning til en meget hyggelig pris. Emit-serien har blitt utviklet med et mål om å levere best mulig ytelse til prisen, og samtidig gjøre seg like godt i stereo som hjemmekino. I tillegg har Dynaudio fokusert på å skape høyttalere som er relativt lett og drive, samt ikke kresen på plassering, slik at de passer inn i de aller fleste hjem.


Avansert Dynaudio-teknologi kombinert med Dynaudios anerkjente danske håndverk preger Emit-serien. I god Dynaudio-tradisjon er hvert element konstruert utelukkende for den enkelte høyttaler og muliggjør dermed et ytelsesnivå som er uovertruffen i sin kategori. Fra et estetisk synspunkt har Emit-høyttalerene et tidløst elegant dansk design og eksepsjonell Dynaudio-byggekvalitet. Mens de lydmessig leverer utrolig dynamikk, ekstremt høye nivåer av åpenhet og detaljer, og en solid bassgjengivelse. 


 

Tester

  Årets beste 2017

Følg oss