home Meny close
menu Meny

Devialet Silver Phantom trådløs høyttaler

3000 Watts, 105 dB

Devialet Phantom gir deg en fysisk musikkopplevelse helt ulikt noe du noensinne har opplevd før. Enten du vil spille musikk fra en enkelt høyttaler, stereo eller multirom kan du spille musikken din trådløst over Wi-Fi eller Bluetooth med verdens mest imponerende lyd.

 • 3000 Watts, 105 dB
 • 16Hz til 25kHz
 • Pris per stykk
kr 20 990,-
Lagerstatus: På lager check_box

Reserver på nett, hent og betal i butikk. Se lagerstatus i våre butikker her
Varekode: 124425
Produktomtaler

Utrolig

Hadde et system audio anlegg som jeg egentlig var litt skuffet over iforhold til hva jeg betalte. Hadde inbrudd i sommer å anlegget ble tatt, da bestemte jeg meg for å prøve devialet phantoms silver. Har alltid hatt lyst på disse å forventningene var skyhøye. Var redd jeg kom til å bli skuffet etter alle omtalene jeg har lest som lovpriser de å YT videoer som skryter uhemmet av de. For å si det slik, forventningene mine kunne ikke vært høyere, å jeg ble langt ifra skuffet. Utrolig god lyd, en av bekymringene mine var at jeg tenkte å koble de til TV for å se film med lyden, jeg var skeptisk til evt lipsync siden lyden er trådløs, men igjennom apple tv er lipsync upåklagelig, merker litt via optisk kabel når man ser vanlig TV men dette kan fikses på smart tv av sync instillinger.
Kjøpte 2 stk silver å en dialog boks. Det eneste negative jeg har å si er at dialog boksen blir veldig varm, til å med når anlegget ikke brukes, leste meg opp på devialet sine sider å dette skal være helt normalt. Skal du ha et utrolig bra anlegg, uten kabel rot å stresset med å finne sub å forsterker er dette det beste du kan gå for uten tvil.
 • Karakter
  starstarstarstarstar
Posted 08.01.2019 by Erik

Beste jeg har hørt

Jeg bør kanskje innledningsvis nevne at jeg har veldig lite erfaring med forskjellige høyttalere og er på ingen måte noen "audiofil". Jeg har nok et ganske gjennomsnittlig øre og av den grunn har jeg lite sammenligningsgrunnlag og kommer ikke til å gå inn på detaljer om frekvensnivår og sånt.
Da jeg først pakket denne ut og fikk prøvd den var jeg ikke så imponert. Jeg forventet mer bass, litt mer "trøkk i brøstet" som denne skal være kjent for. Det var først da jeg turte å skru opp volumet noen hakk at jeg fant ut hva folk snakket om. Jeg bor i blokk, så foreløpig har jeg ikke turt å spille mer enn ca 50% av maks volum. Selv det var nesten ubehagelig høyt i min lille stue, men det overrasket meg hvor bra det låt selv på dette nivået. Her merket jeg også godt "trøkket" jeg var ute etter. Lyden er super, designet er rått og unikt, trodde først at det kun var tilkobling via wifi slik at man kun kunne bruke de kildene Spark (app'en til høttaleren) kunne spille, men da jeg oppdaget at det også var blåtann ble jeg positivt overrasket. Utrolig fornøyd med denne, og kommer mest sannsynlig til å kjøpe enda en for å få stereoeffekten (noe jeg lett kan tenke meg er enda råere). Kan som sagt ikke sammenligne med andre høyttalere i samme prisklasse, men jeg er fornøyd!
 • Karakter
  starstarstarstarstar
Posted 09.06.2017 by Simen

Kjempe bra men ikke bra nok

Dewtte er ett fantastisk produkt og se på og høre på til fleste musikk typer. Dybden på bassen er legendarisk i forhold til størrelsen, og det spiller høyt!!
Men etter mange mange år som Dj så er jeg veldig kresen på lyden jeg skal ha, og jeg må si jeg er litt skuffet over diskant og mellomtonen på denne i forhold til en Gull versjon, er litt lite futt synes jeg og rangen er ikke så god med mindre du har en stue på minimum 70kvm. Bassen tar for mye over og overdøver diskanten. På nattmodus så funker denne perfekt for meg (og min nabo fant vi fort ut) men uten nattmodus så er det rett og slett en subwoofer med tweetere på.

Til vanlige folk med normale musikk ører så finner du svært lite å klage på, og lyden er på sin plass.
Men er du kresen, da anbefaler jeg at du legger på noen kroner og tar Gull versjonen
 • Karakter
  starstarstarstarstar_border
Posted 13.03.2017 by Sylwester

Skriv din egen omtale

Du omtaler: Devialet Silver Phantom trådløs høyttaler

Hvordan vurderer du dette produktet? *

Karakter
Spesifikasjoner

Ekstra spesifikasjoner

ACOUSTICAL PERFORMANCE
ADH amplification Distortion: 0.001% | Saturation : 0 | Background Noise : < 0,5 dB SPL at 3m

SOUND PRESSURE LEVEL
105 dB SPL at 1 meter

AMPLIFICATION POWER
3000 WATTS peak

BANDWIDTH
16Hz to 25kHz ± 2dB at 82dB SPL | 28Hz to 25kHz ± 2dB at 92dB SPL | 49Hz to 25kHz ± 2dB at 102dB SPL

DIGITAL ANALOG CONVERTER
TI PCM1798 24bits/192kHz

PROCESSOR
800MHz dual-core ARM Cortex - A9 MPCore processor, hard IP, and FPGA in a single Cyclone V System-on-Chip (SoC) 512 MB DDR3 Memory

POWER SUPPLY
Power supply with IEC 100-240 v 50/60Hz 10A

TECHNOLOGIES
HBI® (Heart Bass Implosion), ADH® Intelligence (Analog Digital Hybrid), SAM® (Speakers Active Matching), EVO® Platform, ACE® Loudspeaker (Active Cospherical Engine)

SIZE & WEIGHT
Weight: 12 kg | Width: 253 mm | Height: 255 mm | Depth: 343 mm

MATERIALS
Internal skin: Glass fiber filled polycarbonate | External skin: ABS | Aluminium central core | Aluminum dome drivers

COLORS & FINISH
White body RAL 9016
Polished stainless steel side
Silver dome drivers

Beskrivelse

Detaljer

Devialet Phantom gir deg en fysisk musikkopplevelse helt ulikt noe du noensinne har opplevd før. Enten du vil spille musikk fra en enkelt høyttaler, stereo eller multirom kan du spille musikken din trådløst over Wi-Fi eller Bluetooth med verdens mest imponerende lyd.Ny teknikk som overgår alle eksisterende systemer


Phantom er unik. Mer enn en tilkoblet høyttaler, Phantom avgir lyd ved hjelp av en revolusjonerende og iboende overlegen prosess skapt av Devialet ingeniører: Patentert Devialet-oppfinnelser ADH (Analog Digital Hybrid) og HBI (Heart Bass Implosion).


Oppfunnet og laget i Frankrike, beskyttet av 102 patenter, Phantom forandrer for alltid lydverdenen.


En ultra-tett lyd med fysisk påvirkning


Phantoms ultra-tette lyd skaper intense følelsesmessige opplevelser.


Avdekk rikdom av sanger du har hørt tusen ganger i all sin kraft, fra sub bass ved 16Hz til ultra klar lyd ved 25kHz uten bakgrunnsstøy , ingen metning, ingen forvrengning, alt det opp til 3000 watt og 105 desibel av kraft.


En eller to Phantom?


En Phantom alene i Solo er allerede en fantastisk opplevelse, med en ytelse som er nesten uvirkelig fra et så kompakt system.


Med to Phantom sammen i Duo oppdager du et helt nytt univers: kraftigere, større romfølelse, mer ekstreme. En absolutt hypnotiserende lydopplevelse. Utvid med flere høyttalere for Cinema eller multirom.


Alltid oppdatert


Phantom forbedrer seg stadig.


Den utvikler seg og perfeksjoneres gjennom gratis oppdateringer, for bedre ytelse og nye funksjoner. Som for eksempel Webradio, integrering av nye musikktjenester på nett - stadig flere nye funksjoner som kommer.

Videos

Følg oss