home Meny close
menu Meny

KEF Porche Design Motion One trådløse ørepropper - Sort

Motion One er et samarbeid mellom Porsche Design og KEF, og leverer kompromissløs lyd pakket inn i et eksklusivt og luksuriøst ytre. Den behagelige og fleksible nakkebøylen gir 10 timer batteritid, eller du kan bytte til den medfølgende kabelen for tilkoblet bruk.
kr 2 495,-
Lagerstatus: 4-5 dager panorama_fish_eye

Reserver på nett, hent og betal i butikk. Se lagerstatus i våre butikker her
Varekode: 127742
Vurderinger

Bli den første som omtaler dette produktet

Skriv din egen omtale

Du omtaler: KEF Porche Design Motion One trådløse ørepropper - Sort

Hvordan vurderer du dette produktet? *

Karakter
Beskrivelse

Detaljer

Motion One er et samarbeid mellom Porsche Design og KEF, og leverer kompromissløs lyd pakket inn i et eksklusivt og luksuriøst ytre. Den behagelige og fleksible nakkebøylen gir 10 timer batteritid, eller du kan bytte til den medfølgende kabelen for tilkoblet bruk


Ikonisk design møter eksepsjonell akustikk


Porsche Design, kjent for sitt ikoniske design, og KEF, anerkjent for eksepsjonell britisk akustikk, har gått sammen for å bringe deg kompromissløs og luksuriøs hi-fi-lyd. Ta med deg musikken overalt; på reise, på jobben og hjemme. Motion One låter alltid like raffinert som de ser ut.


Trådløs når det trengs, kablet når du vil


Motion one har en kraftig Bluetooth-antenne innebygget, som gir deg CD-kvalitet med aptX og rekkevidde på 10 meter. Batteriet i nakkebøylen lar deg lytte trådløst i 10 timer. Hvis du vil frigjøre deg helt fra lading og batteri kan du bytte ut nakkebøylen med en robust flatkabel med fjernkontroll og mikrofon. En flyseteadapter følger selvfølgelig med slik at du kan bruke underholdningssystemet ombord når du flyr.


Retningsstyrte kabinetter


Øreproppene er designet for å gi optimale forhold for de 8,6 mm store neodym-driverne. Hvert element er plassert i et Acoustic Directional Enclosure (ADE) som sørger for rik og fyldig bass, romslig mellomtone og presis diskant. Dette gir en lytteopplevelse langt over det den kompakte størrelsen tilsier.


Designet for komfort


Den fleksible nakkebøylen er dekket av et mykt og behagelig materiale som gjør at den alltid ligger behagelig rundt nakken. Integrerte kontroller gjør det til en lek å styre funksjonene, og de ultramyke silikontuppene gjør at du kan ha proppene i øret uten å bli slilten. Når du er ferdig å lytte knepper øreproppene elegant sammen med de innebygde magnetene, slik at du alltid vet hvor du har dem.

Videos

Følg oss