home Meny close
menu Meny

Beyerdynamic Xelento wireless ørepropper - Sølv

Xelento Wireless er den trådløse utgaven av Beyerdynamic sin kritikerroste High-End ørepropp. Proppene er håndlaget i Tyskland og hver minste detalj er laget med høyeste presisjon. Det elegante huset i høyglans metall og kabelen i sølv gir proppene en særegen kvalitetsfølelse, nærmest som et eksklusivt smykke. Med Xelento Wireless får du High-End lydkvalitet uten kabelkrøll.
kr 9 290,-
Lagerstatus: På lager check_box

Reserver på nett, hent og betal i butikk. Se lagerstatus i våre butikker her
Varekode: 128699
Vurderinger

Bli den første som omtaler dette produktet

Skriv din egen omtale

Du omtaler: Beyerdynamic Xelento wireless ørepropper - Sølv

Hvordan vurderer du dette produktet? *

Karakter
Spesifikasjoner

Ekstra spesifikasjoner

OPERATING PRINCIPLE Closed
NOMINAL IMPEDANCE HEADPHONES 16 ohms
SOUND COUPLING TO THE EAR In-ear headphones
TRANSMISSION TYPE Wireless via Bluetooth
HEADPHONE FREQUENCY RESPONSE 8-48,000 Hz
REMOTE Universal 3-button remote
NOMINAL SOUND PRESSURE LEVEL 110 dB (1 mW / 500 Hz)
Beskrivelse

Detaljer

Med Xelento wireless har Beyerdynamic lagt seg i det absolutte toppsjiktet av hva som er mulig å kjøpe av ørepropper. Takket være deres kjente Tesla teknologi i miniatyr er dette trolig de mest oppløste og detaljerte proppene på markedet hittil. Med Xelento har de lagt all sin kunnskap i å få lydkvaliteten fra high-end hodetelefoner inn i et par små propper. De kraftige magnetene de er blitt så kjent for er her skalert ned til mikrostørrelse. Alle Beyerdynamics high-end Tesla hodetelefoner blir håndlaget og kontrollert med mikroskop for å sikre ekstrem presisjon. • Tesla-teknologi i miniatyr

 • Bluetooth aptX

 • Inntil 5,5 timer batteritid

 • Fjernkontroll og mikrofon

 • Superoppløst lyd

 • Frekvensrespons 8 - 48000 Hz

 • Universell fjernkontroll med 3 knapper passer de fleste Apple og Android produkter

 • Ergonomisk utformet hus

 • 10 propper i ulik størrelse

 • Eksklusive materialer som saluminiumbatterier og graverte frontplater

 • Håndlaget i Tyskland

 • Sølvbelagt utskiftbar kabel


Tesla-teknologi i miniatyr


Beyerdynamics innovative Tesla-teknologi gir spolen et kraftigere magnetfelt som gir vesentlig mer kontroll på elemementet enn det man finner i vanlige hodetelefoner. En miniatyrisert versjon av Tesla-driveren ble utviklet spesielt for Xelento. De kraftige neodynium magnetene sørger for at lydbildet blir mer presist og man kan presse elementet til mye høyere ytelse.


batteri


Audiofil lydkvalitet uten en tråd


Xelento Wireless gir deg ekte high-End lydkvalitet uten kabelkrøll takket være den førsteklasses Bluetooth overføringen (Qualcomm aptX HD og AAC). Med fjernkontroll og universal mikrofon har du full kontroll på musikken og kan enkelt svare på innkommende anrop. 


bluetooth


Ergonomisk passform


Xelento er ergonomisk utformet for å sitte godt i øret med god komfort. Huset er lett og de 10 medfølgende proppene i ulike størrelser gjør det enkelt å tilpasse proppene til eget øre. Kabelen til proppene er utskiftbar og legges bak øret slik at kabelstøy blir minimert.


dress


Kvalitet og eleganse i enhver detalj


Xelento er produsert med nøye utvalgte materialer for å sørge for at proppene er både elegante og slitesterke. Den sølvbelagte kabelen, husets høyglanspolerte metall og kvalitetsfølelsen når man tar på produktet understreker dets eksklusivitet.


kvalitet


En jublende fagpresse


Det er ikke bare vi som er begeistret for Xelento:


"Beyerdynamic Xelento er utvilsomt de beste musikkproppene jeg har hørt. De spiller hva som helst av musikk med overbevisning, ved å låte superdetaljert men aldri kjedelig. Et par perfekt balanserte ørepropper som feier gulvet med resten." - Lyd og Bilde 28.08.2017

Tester

Videos

Følg oss