home Meny close
menu Meny

Sennheiser PXC 550 trådløs hodetelefon - Sort

Du har reist mye, på alle slags klasser, men ingenting kan sammenlignes med opplevelsen av å reise med PXC 550 Wireless. Når du beveger deg mellom ulike steder, er PXC 550 Wireless en ideell følgesvenn som holder deg både påkoblet og komfortabel.
  • Trådløs med Bluetooth og NFC
  • Førsteklasses lyd
  • Støykansellering
kr 2 790,-

Utsolgt på nett


Reserver på nett, hent og betal i butikk. Se lagerstatus i våre butikker her
Varekode: 124548
Produktomtaler

Bli den første som omtaler dette produktet

Skriv din egen omtale

Du omtaler: Sennheiser PXC 550 trådløs hodetelefon - Sort

Hvordan vurderer du dette produktet? *

Karakter
Beskrivelse

Detaljer

GJØR OM PÅ REISEN DIN. OPPGRADER TIL FØRSTE KLASSE.
Lydsporet til reisen blir plutselig mer innholdsrikt og altoppslukende. PXC 550 Wireless er utviklet av de ledende innenfor lyd, som kontinuerlig har satt trendene i denne bransjen i mer enn 70 år: Sennheiser. Så det er ingen kompromisser med lyden: Den er dyp, skarp, autentisk og kraftig uansett volum. Med sin eksepsjonelt høye kvalitet vil PXC 550 Wireless sørge for at favorittalbumet eller favorittfilmen får liv.


NYT DIN EGEN LYD-LOUNGE
Verden kan være et støyende sted. Med PXC 550 Wireless kan du bare stenge støyen ute. Sennheisers NoiseGard™ Hybrid adaptive støykansellering skaper et eget lytterom for deg, selv i de mest kaotiske omgivelser: Jo høyere støyen rundt deg er, jo mer blir den kansellert. Slik får du en mest mulig komfortabel lytteopplevelse. PXC 550 Wireless har ekstraordinært lang levetid på batteriene: opptil 30 timer* ved kontinuerlig bruk. Det betyr at du kan reise jorda rundt på én lading uten å måtte forlate din private lyd-lounge.


ET SMART TREKK: VELG BEVEGELSESFRIHET
Både det å reise og musikken oppleves best når du kan bevege deg fritt. PXC 550 Wireless lar deg gjøre nettopp det. I stedet for kabel har den noen av de fineste og mest vellydende løsningene innenfor hi-tech overføring. Hodesettet bruker Bluetooth teknologi for å overføre lyden og Near Field Communication (NFC) for enkelt å sammenkoble PXC 550 Wireless med den aktuelle mobilenheten.
PXC 550 Wireless kan imidlertid også brukes med den medfølgende kabelen.


STYR KOMMUNIKASJONSSENTERET DITT PÅ EN INTUITIV MÅTE
PXC 550 Wireless gir uovertruffen taletydelighet for både privat- og forretningssamtaler. Den identifiserer og filtrerer ut all bakgrunnsstøy. Alt du sier, oppfattes perfekt i den andre enden av linjen, uavhengig av hvor hektisk og urolig det er rundt deg. Berøringsfølsomme styreflater er plassert på øreklokkene for betjening av kommunikasjonssenteret. På den måten blir styringen av lyden naturlig og intuitiv.


OPPLEV HVORDAN KOMFORT SER UT
PXC 550 Wireless er en av de letteste hodetelefonene i bransjen, og er designet for de virkelig lange lytteøktene og med en ytterst transportabel innpakning. For å garantere best mulig passform har vi målt hundrevis av ører og designet hodetelefonen i henhold til disse med den totale størrelsen, den spesielle formen på øreputene og hodebøylens konstruksjon. Den sammenfoldbare rammen gjør at man diskret kan pakke den sammen i det stilige, kompakte reiseetuiet. Overlegen komfort og ledende design i sin klasse: det beste fra begge verdener.

Tester

  

Videos

Følg oss