home Meny close
menu Meny

Plantronics RIG 800HD Atmos gamingheadset for PC

Få et konkurransefortrinn med lyd som øker bevisstheten og spillopplevelsen din. Hodetelefon med Dolby Atmos surroundlyd drar deg inn i spillet med bevegelig lyd som feier rundt deg med presisjon og realisme.
  • Trådløst
  • Dolby Atmos støtte
  • Støyreduserende mikrofon
kr 1 695,-
Lagerstatus: 1-2 uker panorama_fish_eye

Reserver på nett, hent og betal i butikk. Se lagerstatus i våre butikker her
Varekode: 127804
Vurderinger

Bli den første som omtaler dette produktet

Skriv din egen omtale

Du omtaler: Plantronics RIG 800HD Atmos gamingheadset for PC

Hvordan vurderer du dette produktet? *

Karakter
Spesifikasjoner

Ekstra spesifikasjoner

Farge : Svart
Trådløs teknik :  RF
Frekvensområde : 20 - 20 000 Hz
Trådløs 
Oppladbar 
Mikrofon 
For PC med Windows 10
Element 40 mm
Ladetid (timer) 4
Spilletid (timer) 24
Impedanse 32 ohm
Tilkobling USB

Beskrivelse

Detaljer

Kom rett inn i omsluttende handling
Få et konkurransefortrinn med lyd som øker bevisstheten og spillopplevelsen din. Dolby Atmos® for hodetelefoner drar deg inn i spillet med bevegelig lyd som feier rundt deg med presisjon og realisme. Slipp løs kraften til Dolby Atmos på spillene dine med den medfølgende forhåndsbetalte aktiveringskoden for Xbox One og Windows 10.


Styrken vinner
Hva er styrke? Opptil 24 timers maratonspill fra en enkelt batteriladning. Lavlatent trådløs teknologi som gir tydelig spillelyd og chat. Alt i ett utrolig lett headset med omfattende lydjusteringer for hånden. RIG 800HD er styrke.


Maraton-komfort
Øreputer av minneskum bekjemper tretthet og øker lydisoleringen for en oppslukende opplevelse. Den lette, slitesterke rammen inneholder et selvjusterende hodebånd som fordeler vekten jevnt for å redusere trykket. RIG 800HD har flere justeringspunkter for å oppnå en passform som gjør at du kan utføre ditt beste uten å hemme deg eller trøble det til.


Performance Audio
Forbedret lyd med matchede 40 mm-elementer gir liv til lydscenen. Lavfrekvent resonatorer forsterker bass reduserer forvrengning. Stemmetilbakemelding gir deg mulighet til å overvåke dine utgående nivåer og kvalitet, og den støydempende mikrofonen gjør at dine lagkamerater hører deg, og ikke rommet du befinner deg i. Når du er ferdig med å snakke, vender du bare opp mikrofonen for å slå den av.  • Trådløst Gaming PC-headset med Dolby Atmos

  • Opp til 24 timer med trådløs lyd

  • 10 m trådløs rekkevidde

  • Støyreduserende mikrofon foldes opp for mute

Følg oss