home Meny close
menu Meny

JBL Free X trådløse ørepropper - hvit

JBL Free X er helt trådløse ørepropper. Med JBL Signature Sound får du fyldig og god lyd i en kompakt og smart innpakning. 4 timer spilletid og 16 timer i det medfølgende dekslet gjør JBL Free X perfekt til både hverdagsbruk og trening.
  • Helt trådløse
  • 4+16 timer avspilling*
  • Hurtigladefunksjon
kr 1 190,-
Lagerstatus: På lager check_box

Reserver på nett, hent og betal i butikk. Se lagerstatus i våre butikker her
Varekode: 129233
Produktomtaler

Bli den første som omtaler dette produktet

Skriv din egen omtale

Du omtaler: JBL Free X trådløse ørepropper - hvit

Hvordan vurderer du dette produktet? *

Karakter
Beskrivelse

Detaljer

JBL Free X er helt trådløse ørepropper. Med JBL Signature Sound får du fyldig og god lyd i en kompakt og smart innpakning. * 4 timer spilletid og 16 timer i det medfølgende dekslet gjør JBL Free X perfekt til både hverdagsbruk og trening.

  • Helt trådløse
  • 4+16 timer avspilling*
  • Hurtigladefunksjon

Den perfekte treningspartneren

Smidig og uten irriterende kabler - JBL Free X er den perfekte følgesvennen til trening. Med flere medfølgende størrelser på proppene (S, M, L), vil øreproppene sitte som støpt i alle situasjoner.

Smart funksjonalitet

JBL Free X har enkle touch-kommandoer for å enkelt kunne skifte sang, sette på pause og justere volum. Me samme kommando som spill av / pause, kan du enkelt svare på inngående samtaler fra telefonen din.

Fire fulladinger i lomma

Det medfølgende dekslet fungerer som en batteribank. En fullading gir deg hele 20 timer spilletid; 4 timer i selve øreproppene og 16 timer i dekslet. Når øreproppene ikke er i bruk, lades de opp så lenge de ligger i dekslet.

Følg oss