home Meny close
menu Meny

Sony WI-1000X trådløse ørepropper med støydemping - Sort

Med WI-1000X fra Sony tar støydemping steget inn i fremtiden. Den adaptive støydempingen tilpasser seg automatisk situasjonen du er i, og slipper gjennom akkurat den lyden du trenger å høre. De kan til og med tilpasse seg det lave trykket i en flykabin for perfekt lyd på reisen. Den elegante nakkebøylen gjør dem behagelige å ha på seg hele dagen.
  • Automatisk tilpassing av støydempingen
  • Opptil 13 timer batteritid
  • Behagelig passform med nakkebøyle
kr 1 690,-

Utsolgt på nett


Reserver på nett, hent og betal i butikk. Se lagerstatus i våre butikker her
Varekode: 127167
Produktomtaler

Bli den første som omtaler dette produktet

Skriv din egen omtale

Du omtaler: Sony WI-1000X trådløse ørepropper med støydemping - Sort

Hvordan vurderer du dette produktet? *

Karakter
Beskrivelse

Detaljer

Disse trådløse øreproppene med nakkekrage gir deg den ultimate støydempingen enten du er på kontoret eller på reise. De er intelligente nok til å forstå om du sitter stiller, går eller sitter på et transportmiddel, og tilpasser støydempingen automatisk. I tillegg kan du styre graden av støydemping selv, i 20 nivåer fra fullt gjennomslipp av lyd til fulll stillhet.


Smartere støydemping


Det er ikke alltid at behovet for støydemping er det samme, og derfor sørger WI-1000X for å gi deg den beste miksen av musikk og lyd utenfra til akkurat situasjonen du er i. Dersom du går vil hodetelefonene for eksempel slippe inn lyd utenfra slik at du kan være oppmerksom på omgivelsene. Hvis du sitter på et transportmiddel vil de derimot sørge for å stenge ute all bakgrunnsstøy slik at du kan nyte musikken uten forstyrrelser. Dersom du sitter stille vil de stenge ute bakgrunnsstøy, men slippe gjennom stemmer fra f.eks. callinganlegg, slik at du ikke går glipp av viktig informasjon.


Praktisk og behagelig


Nakkekragen, som inneholder batterier og elektronikk, er utformet for å være behagelig å ha på selv på lange reiser eller arbeidsdager. To typer propper i flere størrelser gjør det enkelt å finne perfekt passform for akkurat dine ører. På nakkekragen finner du også knapper for betjening av øreproppene. Telefonsamtaler, avspilling, volum og støydemping kontrolleres enkelt med et par tastetrykk.


Allsidig tilkobling


I motsetning til andre hodetelefoner av denne typen kan Sony WI-1000X også brukes med kabel dersom du ikke vil eller kan bruke Bluetooth. En lydkabel, samt en flyseteadapter, følger med i esken, og gjør at du kan nyte underholdningen i fred og med god lyd, også når du er ute og flyr. Det innebygde batteriet gir deg 10 timer lytting med støydempingen på, og hele 13 timer om du skrur av støydempingen. 15 minutter lading gir deg over en time lytting.

Tester

Videos

Følg oss