home Meny close
menu Meny

Sennheiser CX 7.00BT trådløse ørepropper - Sort

Med den trådløse Sennheiser CX 7.00BT kan du holde kontakt med folk og ha en god lytteopplevelse hvor som helst. Det smekre hodebøylesettet gir klar, detaljrik lyd og forsterket bass. Sennheisers akustiske teknologi og ledende trådløse teknologier som blant annet Bluetooth 4.1 og Qualcomm apt-X sørger for ekte Hi-Fi-lyd.
kr 1 390,-

Utsolgt på nett


Reserver på nett, hent og betal i butikk. Se lagerstatus i våre butikker her
Varekode: 127810
Produktomtaler

Bli den første som omtaler dette produktet

Skriv din egen omtale

Du omtaler: Sennheiser CX 7.00BT trådløse ørepropper - Sort

Hvordan vurderer du dette produktet? *

Karakter
Spesifikasjoner

Ekstra spesifikasjoner

 • Støttede profiler A2DP + AVRCP + HSP + HFP
 • Ørekopling Ørekanal
 • Transduserprinsipp Dynamisk
 • Ladetid Cirka 1,5 timer
 • Batterispesifikasjon Oppladbart litium-ion polymer (170 mAh)
 • Tilkopling Bluetooth 4.1, NFC
 • Batteritid 10 timer (A2DP/HFP)
 • Frequency response 17Hz – 21,000Hz
 • Sound pressure level (SPL) 112 dB (1 kHz/0 dBFS)
 • THD, total harmonic distortion <0.5% (1kHz/100dB SPL)
 • Pick-up pattern Kulekarakteristikk
 • Sensitivity as per 121 TR 9-5 - 44 dB V/Pa
Beskrivelse

Detaljer

Trådløs frihet som både ser og høres helt fantastisk ut.


CX 7.00BT trådløst hodesett med nakkebøyle er sannsynligvis noe av det mest fornuftige og samtidig noe av det mest underholdende du kan ha rundt halsen. Med CX 7.00BT vil du omsluttes av legendarisk Sennheiser-lyd; settet har nemlig støtte for Qualcomm apt-X. Det smekre og likevel robuste designet håndterer de utfordringene som følger med en mobil livsstil. Bare nyt komforten – med perfekt passform og sømløs samhandling med smarttelefonen.


100 % Sennheiser lyd, 0 % kabel


Lyden av dette høykvalitets hodesettet er ren Sennheiser: klar og kraftig med overlegen bassrespons. En kombo med avansert trådløs overføringsteknologi – Bluetooth 4.1, støtte for AAC-kodek og Qualcomm apt-X – på den måten er du sikker på at du vil høre absolutt alt. Du vil ikke gå glipp av en eneste detalj, og du vil absolutt ikke savne kabelen.


Det utgjør en super sammenkopling, eller to


Da CX 7.00BT har mulighet for NFC, er det å sammenkople (pare) den med smartenheten din like enkelt som å plugge den inn. Her har du dessuten en praktisk multi-tilkopling med opptil to enheter samtidig (PC eller telefon). Du vil dessuten aldri mer oppleve noe kabelsurr, og du kan bevege hodet fritt uansett hvor du går. Og så får du beskjed om tilkoplingsstatus (paring) eller lavt batteri via talemeldinger.


Intuitive kontroller lett tilgjengelig


CX 7.00BT er et fullt utstyrt hodesett. Med det kan du styre ikke bare musikken, men også telefonsamtalene dine. Med praktisk tre-knapps fjernkontroll og høykvalitets mikrofon er du klar til å kommunisere uten problemer. Med 3-veis støtte for oppringing passer dette hodesettet også for den som er mye på farten.


Ørene dine vil også nyte følelsen


In-ear-proppene på CX 7.00BT sikrer ikke bare førsteklasses demping av omgivelsesstøy, de passer også perfekt – ikke minst fordi dette hodesettet leveres med øreadaptere i fire forskjellige størrelser. Dermed kan vi garantere maksimal brukskomfort.


Laget for en mobil livsstil


Robuste og lette materialer av høy kvalitet gjør CX 7.00BT til et attraktivt og samtidig solid stykke høykvalitets bærbart lydutstyr. Med batterilevetid på opptil 10 timer på en enkelt lading og rask USB-lading (1,5 time) kan du dra langt. Den medfølgende myke oppbevaringsposen gir beskyttelse når hodesettet ikke er i bruk.

Tester

Videos