home Meny close
menu Meny

Jabra Elite 65e ørepropper kobber/sort

Utviklet for overlegen kvalitet på trådløse samtaler og musikk, med profesjonell ANC (støydemping)
kr 1 995,-

Utsolgt på nett


Reserver på nett, hent og betal i butikk. Se lagerstatus i våre butikker her
Varekode: 128969
Produktomtaler

Bli den første som omtaler dette produktet

Skriv din egen omtale

Du omtaler: Jabra Elite 65e ørepropper kobber/sort

Hvordan vurderer du dette produktet? *

Karakter
Beskrivelse

Detaljer

Utviklet for overlegen kvalitet på trådløse samtaler og musikk, med profesjonell ANC (støydemping)


3-mikrofonsteknologi
Enestående samtalekvalitet. Opplev utrolig samtalekvalitet med Jabras 3-mikrofoners samtaleteknologi, som skaper en støyblokkeringssone – slik at stemmen din høres krystallklart.


Aktiv støydemping
Profesjonell ANC-grad. Elite 65e benytter Active Noise Cancellation – kraftig nok til å få en travel kafé til å bli stille som et bibliotek. Profesjonell støydemping oppnås ved å kombinere ANC fra fire mikrofoner med Passive Noise Cancellation fra våre ovalformede ørepropper og tettsittende Jabra EarGels™. For samtaler og musikk på farten – vær profesjonell. Kutt ut uønsket lyd, enten det er støyende trafikk eller distraherende snakking i nærheten


Batteri
Strøm som varer hele dagen. Benytt deg av strøm hele dagen med et batteri som varer opptil 8 timer ved bruk av Hybrid Active Noise Cancellation, og utrolige 13 timer med ANC slått av.


Equalizer
Musikk, på måten du vil høre den. Lytt til musikken slik du ønsker å høre den, ved å personliggjøre lyden med en tilpassbar equalizer – lyden har aldri vært bedre.


Holdbarhet
Laget for å fungere, garantert. Elite 65e har øreplugger som er utviklet for å vare, er IP54-klassifisert og kommer med 2-års garanti mot vann og støv*.


Digitale assistenter
Talekommando gjort enkelt. Entrykks-tilgang til Amazon Alexa**, Siri® og Google Assistant™. Få alle fordelene med handsfree-egenskaper og funksjoner.


Økt bass
Forbedret komfort og økt bass. Med et inkludert utvalg av Jabra EarGels™ er øreproppene dine komfortable og sikre. EarGels™ har blitt omfattende testet i vårt lydlaboratorium. De hjelper også med å forbedre kvaliteten til din lytteopplevelse – ved å legge til Passive Noise Cancellation og foredle bassen i musikken din.