home Meny close
menu Meny

Apple EarPods ørepropper 3.5mm - Hvit

Apple EarPods med fjernkontroll og mikrofon. Øreproppene er utviklet for å sitte komfortabelt i - og bli sittende i - en rekke forskjellige øretyper. Lydkvaliteten er så god at de kan måle seg med hodetelefoner som koster mye mer. 3.5mm minijack plugg
  • Designet av Apple
  • Dypere og fyldigere bass
  • Mer svette- og vannbestandig
kr 249,-
Lagerstatus: På lager check_box

Reserver på nett, hent og betal i butikk. Se lagerstatus i våre butikker her
Varekode: 100039
Produktomtaler

Fungerer bra

Har brukt Apple earpods i snart 4 år, har aldri hatt noen problemer med de!
  • Karakter
    starstarstarstarstar
Posted 13.06.2018 by Steffen

Slutter plutselig å fungere

Har hatt fire par av disse øreproppene, og det samme skjer hver gang. Etter noen få måneder slutter de plutselig å fungere. Lyden slutter å virke på den ene siden. Frustrerende å måtte kjøpe nye for hver gang de blir ødelagte. Kommer ikke til å kjøpe ørepropper fra Apple igjen.
  • Karakter
    starstar_borderstar_borderstar_borderstar_border
Posted 05.11.2017 by Benjamin

Skriv din egen omtale

Du omtaler: Apple EarPods ørepropper 3.5mm - Hvit

Hvordan vurderer du dette produktet? *

Karakter
Beskrivelse

Detaljer

Apple EarPods med fjernkontroll og mikrofon. Øreproppene er utviklet for å sitte komfortabelt i - og bli sittende i - en rekke forskjellige øretyper. Lydkvaliteten er så god at de kan måle seg med hodetelefoner som koster mye mer.


I motsetning til vanlige, runde ørepropper, er Apple EarPods utformet etter ørets form. For mange vil de derfor være mer behagelige å bruke enn mange andre ørepropper.


Høyttalerne i Apple EarPods er utviklet for å minimere tap av lyd og gi mest mulig lyd ut. Du får lyd med en kvalitet som er like imponerende som det du får med dyrere hodetelefoner.


Apple EarPods med fjernkontroll og mikrofon har også en innebygd fjernkontroll som lar deg justere volumet, kontrollere avspillingen av musikk og video og svare på og avslutte samtaler ved å knipe på kabelen.