home Meny close
menu Meny
-50%

iDeal Mayfair Clutch for iPhone X - grå

Clutch er håndlaget i god kvalitet med nøye utvalgte og miljøvennlige materialer. Ett avtagbart sorg magnetisk bakdeksel følger med. Clutch fungerer utmerket sammen med de utrolig lekre magnetiske bakdekslene fra iDeal Of Sweden.
  • Avtagbart sort magnetisk bakdeksel inkl
  • Tre kortlommer
  • Lomme for kontanter
kr

Før 399,-

Special Price 200,-

Lagerstatus: Ikke på nettlager close

Utsolgt på nett


Reserver på nett, hent og betal i butikk. Se lagerstatus i våre butikker her
Varekode: 127135
Produktomtaler

Bli den første som omtaler dette produktet

Skriv din egen omtale

Du omtaler: iDeal Mayfair Clutch for iPhone X - grå

Hvordan vurderer du dette produktet? *

Karakter
Beskrivelse

Detaljer

Mayfair Clutch fant sin inspirasjon i det fasjonable London-distriktet kalt Mayfair. Flankert av andre historiske områder som Westminster, Soho, Piccadilly Circus og Hyde Park, kan du også finne vakre Grosvenor Square, the Royal Academy of Arts, og Bond Street Station og en mengde stilige butikker i Mayfair. Vi ønsket å fange en aura av eleganse og stil, sammen med en tidløs og smakfull fargepalett, som sikrer at dekselet kan vare i flere sesonger fremover. Stilen fra Mayfair-distriktet vil ikke gå ut av moten med det første, og det vil heller ikke Mayfair Clutch.


Det moderne clutchen oppsto i England under den industrielle revolusjonen, når folk begynte å reise med tog, og trengte et sted å å legge sine mynter og eiendeler. Mayfair Clutch bærer den ånden inn i nåtiden, og er designet for folk på farten, som ønsker å reise lett, eller bare har behov for rask tilgang til sitt kort og telefon uten å ta med seg en stor sekk. Det er tre lommer på innsiden til kort, som har plass til seks kort. Det er også en ekstra lomme til kontanter og kvitteringer. Du vil ha alt du trenger i umiddelbar nærhet, så clutchen er perfekt både for en kveld på byen og en spasertur nedover gaten.


Clutchen er håndlaget i god kvalitet med nøye utvalgte og miljøvennlige materialer. Et luksuriøst og mykt stoff i mikrofiber beskytter telefonen din, hindrer riper, og gir dekselet en luksuriøs følelse. Den har også en diskret og magnetisk knappelås som er enkel og tryggere å bruke enn en standard magnetisk lås og som er mykere enn en vanlig knapp.


Et deksel i høy kvalitet er inkludert, slik at du enkelt kan koble den til telefonen når du ikke ønsker å bruke hele clutchen. Dekselet kan erstattes av våre andre magnetisk kompatible deksler, som er del av The iDeal Concept. Det gir deg mulighet til å mikse og matche lommebokdeksler som passer din personlige stil.


Avtagbart sort magnetisk bakdeksel inkl
Tre kortlommer
Lomme for kontanter