home Meny close
menu Meny
-2%

Hegel HD30 og H360 stereopakke

Kombinasjonen av kanskje verdens beste DAC, Hegel HD30, og Hegels beste integrerte forsterker noensinne, gir deg en lydopplevelse som kan stå seg mot det ypperste av high-end stereoanlegg til flerfoldige ganger prisen.
79 995,-
Hegel H360 integrert forsterker med DAC - Sort   +kr 0,00
Input is not a number!
Hegel HD30 High-End D/A-konverter - Sort   +kr 0,00
Input is not a number!
79 995,-
Varekode: HD30H360
Produktomtaler

Bli den første som omtaler dette produktet

Skriv din egen omtale

Du omtaler: Hegel HD30 og H360 stereopakke

Hvordan vurderer du dette produktet? *

Karakter
Beskrivelse

Detaljer

Hegel HD30 - DAC i verdensklasse


"Den skyver støygulvet ned til et nivå hvor måleutstyret måtte forbedres for å måle det, og det høres i form av et superrent og gnistrende dynamisk lydbilde, som strekkes langt ut i alle dimensjoner. HD30 hører til i eliten blant digitalkonvertere, hvor instrumentene kommer så klokkeklart, luftig og dønn stødig ut, at man aldri vil skru av musikken. Legg til at konverteren kan strømme musikk via AirPlay og DLNA, og i tillegg har en høykvalitets variabel volumkontroll, så gir den større fleksibilitet enn omtrent noen andre DAC-er på markedet."


Les hele testen hos Lyd & Bilde


Hegel HD30 er den første D/A-konverteren i full størrelse fra Hegel, og har blitt utviklet med et mål om å skape en absolutt markedsreferanse når det kommer til lavt støygulv, lav jitter og levende lydbilde. I tillegg til en enestående DAC byr HD30 på blant annet Apple Airplay, digital volumkontroller og USB-inngang med DSD-støtte.


Når man skal utvikle en DAC i verdensklasse lager du i bunn og grunn en «master piece». En «master piece» er en referanse som andre kan kopiere. Det er ikke lenger nok å kjøpe de beste komponentene på markedet, og så sette dem sammen på en smart måte. Du må begynne på nytt. Utvikle ny teknologi. Teste grensene og forbedre det beste.


Hegel HD30 er et slikt «master piece». Underveis i utviklingen av HD30 måtte Hegel gå så langt som til å forbedre de beste måleinstrumentene for å kunne måle de minste forskjellene, og man måtte utvikle klokkemekanismer fra bunnen av. Fra matching av klokkekrystaller og utvikling av diskrete strømforsyninger.


Alt dette for å redusere antallet feil i den digitale delen og å redusere støyen til nivåer som var uhørte frem til nå.


Resultatet er slående. Kvalitetene til HD30 er ganske enkelt musikalitet på et nivå vi ikke har hørt før. Uansett prisklasse. Du kan oppleve instrumentene og virkelig kjenne følelsen av rommet de spiller i. Smilet brer seg i ansiktet og håret på armene reiser seg når HD30 begynner å leke. Fingeren som treffer strengen… millisekundet før gitaren begynner å spille. Sangeren som trekker pusten, forventningsfullt, rett før han begynner å synge foran et live publikum. Det… er opplevelsen av HD30.


Med Hegel får du den opplevelsen uavhengig av om det er AirPlay, en CD-spiller eller en datamaskin koblet til USB-inngangen. Hegel handler først av alt om å gjenskape det aller beste fra nettopp den kilden du ønsker å bruke.


Spørsmålet nå er om du engang tør å prøve den?


Hegel H360 stereoforsterker med DAC og AirPlay  • Integrert DAC - siste generasjon fra AKM

  • Strøm musikk med AirPlay og DLNA

  • Meget høy dempingsfaktor og strømkapasitet

  • Prisbelønt forsterkerteknologi


En kombinasjon av kvaliteter fra Hegels beste produkter


“Qualities of Hegel’s best preamp, best power amp and best DAC have now been brought together in the H360. £3,400 is a tidy sum for an integrated amplifier, but you may choose to look at it as a heavily discounted set of separates expertly optimised with short signal paths into a single unpretentious box. The integrated amplifier is coming of age again, and in the H360 Hegel has created a new reference product in its range that looks to be creating a whole new benchmark performance for others to try their best to match”
- Hi-Fi Choice 08/2015


Stålkontroll på alt som skjer


"H360 er Hegels beste integrerte forsterker noensinne. Det sier ikke rent lite, da de har hatt flere opp gjennom historien som nærmest har fått oss til å måpe. Men ingen av dem har hatt denne sinnssyke basskontrollen, kombinert med en nesten magisk finkornhet i overtonene. Kort sagt kombinerer den styrken fra H300 og luftigheten fra H160, og er rett og slett et råskinn med eleganse."
- Lyd & Bilde 08/2015


Hegels beste integrerte forsterker noensinne


Hegel H360 er en spektakulær integrert forsterker med alt du trenger. Her får du trådløs strømming via AirPlay, fem digitale innganger og siste generasjon DAC fra AKM. Med sine 250 Watt per kanal, vesentlig høyere dempingsfaktor og en strømkapasitet som er økt med 50 prosent fra forgjengeren H300, håndterer den selv de mest tungdrevne høyttalere med letthet.


Kraftig forsterker med høy strømkapasitet


Med sine 250 watt per kanal og høy strømkapasitet har Hegel H360 krefter til å kunne parres med selv de mest krevende høyttalerne på markedet. Hegels patenterte SoundEngine teknologi sikrer også en forvrengningsfri lydgjengivelse. Her får du naturtro lyd med dynamisk og kraftfull bass som få andre kan matche. H360 er således i større grad basert på sine storebrødre enn på sine lillebrødre.


Bredt utvalg av tilkoblinger


Hegel H360 er en integrert forsterker som kommer med et bredere utvalg av tilkoblingsmuligheter enn noen annen forsterker på markedet i denne kategorien. Det er et bredt utvalg av tilkoblinger, alt fra klassiske balanserte og ubalanserte analoge tilkoblinger, via Home Theatre-tilkobling og videre til flere digitale innganger med en klasseledende DAC. Du kan også strømme musikken trådløst med Apple Airplay eller DLNA.