home Meny close
menu Meny

Vi er Geneva-eksperten

Soundgarden skal være best på Geneva, og hos oss finner du ekspertise og hjelp til å velge de rette Geneva-produktene til ditt hjem.

Blant modellene finner du DAB-radioer og Bluetooth-høyttalere i alle størrelser. Det alle modellene har til felles er elegant design, eksklusive materialer og byggekvalitet, og selvfølgelig fremragende lydkvalitet.

Se alle modellene

Touring

Touring-serien består av to DAB-radioer (Touring S og Touring L) samt Bluetooth-høyttaleren Touring XS. Alle er selvfølgelig oppladbare, og har en elegant retro-utførelse i aluminium og skinn.

Classic

Classic-serien består av oppdaterte versjoner av de kjente og kjære Geneva-modellene. De er oppgradert med nye forsterkere og kabinetter, og fyller overraskende store rom med god lyd. Modellene har selvsagt både DAB-radio og Bluetooth.

 • Geneva Classic M DAB+ radio med Bluetooth - Sort høyglans

  Nye Classic M fra Geneva er en videreutvikling av anerkjente Model M, og med en redesignet bassrefleksport og forbedret forsterker imponerer den enda mer enn sin forgjenger. DAB+ radio med 6 forhåndsinnstillinger, Bluetooth, samt en linjeinngang, lar deg lytte til alle kildene dine på en enkel måte. Aldri før har du fått så mye lyd fra en så liten Geneva!
  kr 4 995,-
  Lagerstatus: På lager check_box
 • Geneva Model L Wireless Stereoanlegg - Hvit matt

  • DAB+ radio
  • Trådløs avspilling via Bluetooth
  • Enestående og fyldig lydkvalitett
  kr 11 995,-
  Lagerstatus: 4-5 dager panorama_fish_eye

Acustica Lounge

Acustica Lounge er en stasjonær Bluetooth-høyttaler som leverer eksepsjonell ytelse fra et kompakt og lekkert kabinett. Utførelsen i skinn og tre gjør at utseendet står helt i stil med lydkvaliteten!

Med trådløs lyd via Bluetooth kan du sette deg tilbake i godstolen og spille av musikken trådløst direkte fra din mobiltelefon eller nettbrett i god kvalitet. Anlegget kan også enkelt betjenes direkte via knappene på toppen av høyttaleren. Høyttaleren har også en linjeinngang på baksiden, om du ønsker å koble til en annen lydkilde.