home Meny close
menu Meny

Dynaudio Xeo 30 trådløs høyttaler - Sort matt

Xeo 30 er en slank, gulvstående trådløs høyttaler og er en av de råeste i sin klasse på lyd. Med oppgraderte forsterkere, forbedret DSP og nytt kabinett tøyer Dynaudio grensene for hva som er mulig av ytelse fra en trådløs aktiv høyttaler. Takket være spesialtilpassede digitalforsterkere på 65 watt til hvert element har høyttaleren stålkontroll på elementene og reproduserer et fantastisk naturtro lydbilde. Høyttaleren har innebygget Bluetooth aptX samt digitale og analoge innganger slik at høyttaleren kan brukes selvstendig, eller sammen med den trådløse senderen Dynaudio Connect. Pris pr par.
kr 34 995,-
Lagerstatus: 1-2 uker panorama_fish_eye

Reserver på nett, hent og betal i butikk. Se lagerstatus i våre butikker her
Varekode: 128240
Produktomtaler

Bli den første som omtaler dette produktet

Skriv din egen omtale

Du omtaler: Dynaudio Xeo 30 trådløs høyttaler - Sort matt

Hvordan vurderer du dette produktet? *

Karakter
Spesifikasjoner

Ekstra spesifikasjoner

Analogue inputs: Mini-jack, RCA stereo
Digital inputs: Toslink
Wireless: 24-bit / 96kHz
Frequency response (±3dB): 36Hz – 21kHz
Box principle: Bass reflex
Crossover: 2 1⁄2-way DSP-based
Crossover frequencies: 200/4300Hz
Woofer: 2 x 14cm MSP
Tweeter: 28mm soft dome
Amplifier power: 3 x 65W
AC power input: 100V – 240V, 50/60Hz
Standby power consumption: <0.5W
Maximum power consumption: 165W
Weight: 13.4kg
Dimensions (W x H x D): 180 x 825 x 246mm
Dimensions with feet/grille (W x H x D): 228 x 852 x 275mm
Beskrivelse

Detaljer

Dynaudios populære trådløse høyttalerserie Xeo er nå oppgradert med enda bedre lyd og funksjoner. Kabinettet har fått rundere former og display integrert i høyttaleren. Hvert element drives direkte av hver sin spesialtilpassede 65 watt digitalforsterker uten et energislukende delefilter mellom forsterker og elementer. Høyttaleren har også integrert Bluetooth aptX for strømming rett til høyttaleren uten den trådløse senderen.  • Stor lyd fra en slank høyttaler

  • Bluetooth aptX

  • 24-bit/96kHz optisk inngang

  • RCA og 3,5mm mini-jack analog inngang

  • Kan brukes med Dynaudio Connect

  • 65 watt pr element

  • DSP (digital signal prosessor)


Forbedret lydkvalitet


Xeo 30 har hentet inspirasjon fra deres profesjonelle studiomonitorer og er konstruert for å gi deg en direkte linje fra lydstudioet til stuen. Ved at hvert element har en 65 watt digitalforsterker koblet rett til elementet oppnår man en helt annen effektivitet enn hva man kan få fra tradisjonelle høyttalere som har et delefilter mellom forsterker og element. Delefilteret i tradisjonelle passive høyttalere representerer et effekt-tap på alt fra 2 - 10 ganger avhengig av hvor tungt delefilteret er. Ved å benytte en kraftig DSP som deler opp frekvensen før signalet går til effektforsterkerne oppnår man en helt rå kontroll på elementene. I tillegg er hver forsterker optimalisert og tilpasset hvert element for å hente ut alt som er mulig av ytelse.


Direkte tilkoblinger


Den nye Xeo 30 høyttaleren er også oppdatert med direkte tilkoblinger. På høyttalerens bakside finner man en 24-bit/96kHz optisk digitalinngang, stereo RCA og en 3,5mm mini-jack analog inngang. Vil man spille trådløst rett til høyttaleren har den også innebygget Bluetooth aptX. Høyttalerne kommuniserer mellom hverandre trådløst med høyoppløst 24-bit/96kHz signal.


Dynaudio Connect


Har man behov for flere tilkoblinger, vil spille til flere høyttalere i andre rom eller rett og slett bare vil unngå å ha flere kabler enn strømkabelen tilkoblet høyttalerne kan man benytte den trådløse senderen Dynaudio Connect.

Følg oss