Klipsch GIG XL Trådløs partyhøyttaler Klipsch GIG XL Trådløs partyhøyttaler Klipsch GIG XL Trådløs partyhøyttaler Klipsch GIG XL Trådløs partyhøyttaler Klipsch GIG XL Trådløs partyhøyttaler Klipsch GIG XL Trådløs partyhøyttaler

Klipsch GIG XL

Trådløs partyhøyttaler

Klipsch GIG er en partyhøyttaler med skikkelig trøkk i lyden. 6,5" bass sørger for det. Strobelyset sørger for skikkelig stemning og ønsker du å løfte stemningen enda et hakk, så kan du koble til den medfølgende karaoke-mikrofonen.
Varenr: 118961
3 490,-
-+
green-stock-icon3+ på nettlager

Fri frakt på ordre over 1.000,-

Rask levering

Lik pris på nett og i butikk

BeskrivelseTeknisk infoKundeanmeldelser
Beskrivelse

Klipsch GIG XL er en trådløs partyhøyttaler laget for å holde festen i gang med ekte Klipsch-lyd. Med basselement på 6,5 tommer og en 2 tommers diskant, er du sikret partylyd i både de høye og lave frevensene. Du kan også koble flere sammen.

 

Med Klipsch sin enorme ekspertise innen lyd, er det på høy tid at Klipsch nå endelig tar steget inn i sjangeren for portable partyhøyttalere.
Avansert DSP, kombinert med høyttalerelementer av høy kvalitet, gjør at Klipsch GIG XL spiller høyere, renere og mer dynamisk enn noen av konkurrentene i prisklassen.

 

Klipsch GIG XL Lifestyle

 

Klipsch GIG XL har en robust konstruksjon med IPX4-klassifisering, noe som gjør den egnet for aktiv livsstil. Du kan lade høyttaleren hjemme eller på farten med den medfølgende strømkabelen. Du får hele 8 timer spilletid.

 

Start festen med eget lysshow! Velg mellom ulike moduser som matcher omgivelsene eller stilen i spillelisten din. Flerfargede lysringer i høyttalerne vil garantert sette stemningen og de kraftige strobelysene vil ta festen til et nytt nivå! Hvis naboene klager, så vet du at festen er i full gang!

 

Klipsch GIG XL - partytime

 

Med sømløs Bluetooth-tilkobling er det superenkelt å koble telelefonen eller nettbrettet til høyttaleren. Deretter er det bare å trykke PLAY! Og ønsker du å synge selv, så følger det med karaoke-mikrofon.

 

Klipsch GIG XL karaoke

 

 

Teknisk info
Kraftig 6,5" fulltone, 2" diskant.
Bluetooth 5.0.
AUX-inngang.
MIC-inngang.
USB.
8 timers batteri.
IPX4-klassifisert - sprutsikker.
Frekvensområde: 60 - 20 kHz.
105 dB.
Kablet mikrofon inkludert.
Mål H x B x D: 35,5 x 25,5 x 23 cm.
Vekt 4kg.
Kundeanmeldelser
223915