home Meny close
menu Meny

Beyerdynamic Byron BT trådløs ørepropp - Sort

Beyerdynamic Byron BT er ørepropper med trådløs overføring via Bluetooth. Proppene byr på et detaljert lydbilde med kraftig bass og varm klang.
kr 895,-
Lagerstatus: 3-4 uker panorama_fish_eye

Reserver på nett, hent og betal i butikk. Se lagerstatus i våre butikker her
Varekode: 127114
Produktomtaler

Bli den første som omtaler dette produktet

Skriv din egen omtale

Du omtaler: Beyerdynamic Byron BT trådløs ørepropp - Sort

Hvordan vurderer du dette produktet? *

Karakter
Spesifikasjoner

Ekstra spesifikasjoner

  • Transmission type Wireless via Bluetooth
  • Headphone design (operating principle) Closed
  • Headphone frequency response 10 - 23,000 Hz
  • Nominal sound pressure level 90 dB
  • Remote Universal 3-button remote
  • Construction In-ear headphones
Beskrivelse

Detaljer

Beyerdynamic Byron BT er stilige ørepropper fremstilt i massivt aluminium. Når du ikke bruker øreproppene kan du enkelt bære de rundt halsen takket være det smarte designet - du bare klikker sammen magnetene på hodetelefonene slik at de enkelt er klar til bruk.


Trådløs overføring


Byron BT overfører lyden trådløst via Bluetooth. Proppene har støtte Bluetoothoverføring av høyeste kvalitet med Qualcomm aptX og AAC kodeker.


Nyt musikk i timevis


Et oppladbart høykvalitetsbatteri sørger for at proppene har opptil 7,5 timer batteritid. Den innebygde talefunksjonen informerer om batterinivå. Proppene kan lades i en hvilken som helst USB port i tillegg til den medfølgende ladestasjonen. Byron BT lades på 2 timer.


Mikrofon og fjernkontroll


Byron BT er utstyrt med en mikrofon og fjernkontroll med 3 knapper. Fjernkontrollen kan enkelt styre både Apple og Android enheter. Man kan enkelt styre alle musikkfunksjoner som volum, pause, play og skip samt svare på (og avslutte) innkommende samtaler.


Høy brukskomfort


For å få fullt utbytte av lydkvaliteten er det viktig at proppene sitter godt i øret. Til Byron BT følger det med silikon propper i 3 ulike størrelser. Det er også inkludert to bøyler som kan monteres på proppene for at de skal sitte ekstra godt når man er i bevegelse.

Følg oss