home Meny close
menu Meny

De beste julegavene til under 1000 kroner

Her er de rimelige og gode julepresangene som sikrer deg god lyd uansett hvor du er—i tillegg til et par ekstragaver til vinylelskeren.

Etter at vi fikk Spotify og andre musikktjenester hører vi mer musikk noensinne. Og vi gjør det overalt, både hjemme, på jobben, på trening, på reise – og når vi er på vei til og fra.

Men det er ikke alltid musikken får den lyden den fortjener, fordi mange tror at god lyd koster skjorta. Derfor har vi i Soundgarden samlet litt julesnacks til deg som er på budsjett, eller som du kan ønske deg fra andre.

JBL Go 2 trådløs høyttaler

Hvor mye lyd får du for 350 kroner? Veldig mye, når du går for JBL Go 2. Her får du nemlig stor lyd fra en liten høyttaler, og du får den i mange farger. Du kan bruke Go 2 over alt: Ta den med fra soverommet, inn på badet og helt inn i dusjen - den er nemlig vanntett! Det betyr at du trygt kan ta den med på stranden, og 5 timers batteritid gjør at den varer hele dagen. Go 2 kan pares opp med flere enheter, og med alle JBLs produkter.  

JBL Endurance Sprint trådløse treningspropper

Er du glad i å svømme? Da er dette treningsproppene for deg – JBL Encurance Sprint er nemlig helt vanntette. De er svært lette, og egner seg derfor godt til andre typer trening også. Du skal for øvrig være rimelig aktiv for å klare å tømme Endurance Sprint i løpet av en økt, siden de har hele åtte timers batteritid. Glemte du å lade før treningsøkten? Det er ikke noe problem: Kun 10 minutters lading gir deg én times spilletid.

Joggende kvinne med JBL Endurance SPRINT hodetelefoner

Urbanista Berlin BT trådløse ørepropper

Urbanista Berlin BT ørepropper

Vi fortsetter i samme gate. Men der JBL Endurance er fantastiske til trening, er Urbanista Berlin BT sitte på toget-, trikken- eller bussen-øreproppene – de du gjerne bruker på vei til og fra jobb. Sett dem på lading mens du dusjer og spiser frokost, og etter én time har du nok batteri til fem timers lytting – hvilket skulle være nok selv når NSB har problemer… Med Urbanista Berlin BT får du god lyd til lav pris, og de sitter behagelig i øret.

Urbanista Seattle BT trådløse hodetelefoner

Disse trådløse hodetelefonene ble kåret til best i test av Lyd og Bilde. Og det forstår vi godt. Urbanista Seattle BT er nemlig en vanvittig bra hodetelefon med masse trøkk i bassen, og til denne prisen er den helt overlegen. Designet er minimalistisk og moderne, øreputene er supersofte og den tåler røff behandling. Så kanskje Seattle BT er noe for ungdommen i huset? Spilletiden er for øvrig 12 timer, mens standbytiden er på over 12 dager!

Urbanista Seattle BT

Bib Groov-Kleen karbonfiber rensebørste

Hvis du ønsker deg en million kroner til jul, er sjansen svært liten for å få det. Hvis du derimot ønsker deg en Bib Groov-Kleen rensebørste, er det ikke umulig at du får millionønsket ditt oppfylt. Den har nemlig over en million fibre som renser vekk selv det minste støvkorn som måtte befinne seg på vinylen – uten å skade den på noen som helst måte. Dersom mamma og/eller pappa har en platesamling kan vi garantere deg at de kommer til å bli veldig glad for denne.

Pro-Ject Vinyl Clean platerens

Dette er en artig sak som kan gi nytt liv til gamle plater. For der rensebørsten er til daglig bruk, er Pro-Ject Vinyl Clean til de skikkelig møkkete platene som for eksempel har fått fett på seg. Dette er rett og slett “slim” du renser med! Når du ruller Pro-Ject Vinyl Clean over platen tar den med seg absolutt alt av skitt. Du behøver ikke være redd for at platene dine eller den du gir Pro-Ject Vinyl Clean til blir ødelagt, den etterlater ingen rester og er 100 prosent trygg

Vil du ha flere tips til julegaver som er like hyggelige å gi som å få – både de rimelige og de mer kostbare? I så fall er det bare å komme innom oss i Soundgarden. Fortell oss hva du ønsker, så finner vi en gave som garantert vil falle i smak.

Vi ønsker deg en riktig god jul!