home Meny close
menu Meny

Lyden du ønsker deg: Hegels hemmelighet

For Soundgarden har det alltid handlet om god lyd. God lyd hjemme, god lyd på farten—god lyd der du er. Derfor er vi stolte av å være den eneste forhandleren av norske Hegel, som mange mener er verdens beste forsterkere.

I 1988 satte NTNU-studenten Bent Holter seg et mål—å bygge en forsterker som fjerner forvrengning fra signalene som sendes til høyttalerne. Ulempen var at å fjerne forvrengning samtidig førte til dårligere lyd.

Den unge mannen sto overfor en umulig oppgave, men snart tok han patent på løsningen SoundEngine som ble selve hjertet i Hegels forsterkere – og er det fremdeles. I dag er Hegel anerkjent for å lage forsterkere i verdensklasse. Kvaliteten er kompromissløs, de vinner utallige prisutdelinger og tester, og får toppkarakterer i internasjonal lydpresse.

Så gjenstår jo spørsmålet—hvordan klarte den unge studenten å starte eventyret om de ypperste forsterkerne verden har hørt? Det er nettopp det som er Hegels hemmelighet…

Opplev lyden fra Hegels forsterkere

I våre butikker kan du selv få høre hvorfor SoundEngine-teknologien gjør Hegels forsterkere så spesielle. Våre dyktige medarbeidere gir deg gjerne en demonstrasjon, og hjelper deg å finne Hegel-forsterkeren som gir deg lyden du ønsker deg.